Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.03.2005., 13:32   #1
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
PC gaming ugrozen???

gledam malo specifikacije Xboxa 2 i Playstation 3 i razmisljam

Xbox 2 ili kako ce se mozda zvati NeXtbox ili Xenon ima 3 procesora od kojih svaki radi na 3.5Ghz a grafiku cini R500 sa 32 pipelinea vjerojatno nesto isto kao R520 za PC, ali to i nije toliko strasno kao Cell, procesor playstationa 3 u jednoj jezgri osam (8) procesora koji međusobno komuniciraju sa sabirnicom...nesto slicno kao HyperTransport prpusnost 6.4GB/s i nepostojanje L1 cache memorije nego oslanjanje na RAM memoriju, koja nije nista drugo nego Rambus XDR transfer podataka 100GB/s radni takt 4.6GHz
i sad gledam neku sliku iz igre nove generacije konzola, a ono film covjece, filmska kvaliteta, EA je najavio mac igara za nove konzole, a PS3 ce biti vjerojatno dosta jaci nego Xbox 2, a mi na PC, hocemo li biti zakinuti za neke igre, ili cemo samo dobivati konverzije sa konzola nakon sta ih vec svi sa konzola odigraju, i naravno nakon sto komp opremimo najnovijom grafom od 5k kuna. Hoce li se onda igre slabije razvijati za PC a vise za konzole, posto ce developerima one donositi vjerojatno vecu zaradu??, naravno na konzolama vjerojatno nece biti moguce neke igre kao na PC-u tipa MMORPG ali unatoc tome, sta nas ceka, manjakl kvalitetnih igara za PC???? :confused:
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 14:13   #2
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
gledam malo specifikacije Xboxa 2 i Playstation 3 i razmisljam

Xbox 2 ili kako ce se mozda zvati NeXtbox ili Xenon ima 3 procesora od kojih svaki radi na 3.5Ghz a grafiku cini R500 sa 32 pipelinea vjerojatno nesto isto kao R520 za PC, ali to i nije toliko strasno kao Cell, procesor playstationa 3 u jednoj jezgri osam (8) procesora koji međusobno komuniciraju sa sabirnicom...nesto slicno kao HyperTransport prpusnost 6.4GB/s i nepostojanje L1 cache memorije nego oslanjanje na RAM memoriju, koja nije nista drugo nego Rambus XDR transfer podataka 100GB/s radni takt 4.6GHz
i sad gledam neku sliku iz igre nove generacije konzola, a ono film covjece, filmska kvaliteta, EA je najavio mac igara za nove konzole, a PS3 ce biti vjerojatno dosta jaci nego Xbox 2, a mi na PC, hocemo li biti zakinuti za neke igre, ili cemo samo dobivati konverzije sa konzola nakon sta ih vec svi sa konzola odigraju, i naravno nakon sto komp opremimo najnovijom grafom od 5k kuna. Hoce li se onda igre slabije razvijati za PC a vise za konzole, posto ce developerima one donositi vjerojatno vecu zaradu??, naravno na konzolama vjerojatno nece biti moguce neke igre kao na PC-u tipa MMORPG ali unatoc tome, sta nas ceka, manjakl kvalitetnih igara za PC???? :confused:
Joj tak su i pričali za PS2 da bu pojel 3 PCa za doručak. Ma to ljubomorni konzolaši šire dezinformacije.
Fleks je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 28.03.2005., 14:38   #3
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Re: Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
Originally posted by Fleks
Joj tak su i pričali za PS2 da bu pojel 3 PCa za doručak. Ma to ljubomorni konzolaši šire dezinformacije.
Pa kad je tek i izašao, PS2 je jeo komp za doručak.
Ako bude ovakav PS3 kako kažu sa Cell procesorima. Igranje s igara s takvom kvalitetom neće nemoguće al bit će jako skup "sport".
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 14:43   #4
DrTom
Resistance is futile

DrTom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003

Citiraj:
Joj tak su i pričali za PS2 da bu pojel 3 PCa za doručak.
Ma to ljubomorni konzolaši šire dezinformacije.
Iskreno se nadam da je to istina, jer ako nije, onda će biti jako zabavno...
DrTom je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 14:49   #5
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
Originally posted by DrTom
Iskreno se nadam da je to istina, jer ako nije, onda će biti jako zabavno...
Ma, baš sad gledo neke slike "PS3" i vidi se da su fejkane.
Staro 28.03.2005., 14:54   #6
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ma sva ta grafika je uzalud.Mislim da su vec danasnji kompovi i vise nego dovoljni za vjerni prikaz stvarnog svijeta samo sta oni to ne optimiziraju kako treba.Pa PS1 se furao 5-6 godina ili koliko vec,pa pogledaj prve igre i zadnje igre,a sve na istom procu i memoriji. Ma ubiti danasnja grafika je vise nego dovoljna ja se vise nadam da ce oni izmisliti neke igre sa dusom i nesto novo jer ovo danas je sve kopija samo s boljom grafikom.Arkanoiid je igra recimo bez grafike pa je ljudi i dan danas odigraju nakon sta je izasla prije 100 godina....
Staro 28.03.2005., 15:09   #7
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
sta nas ceka, manjakl kvalitetnih igara za PC???? :confused:
Price o Cellu su iste kao i one u PPCu svojedobno. Da, bit ce to vjerojatno dobar procesor, no to sto ce ga eventualno P3 koristiti u pitajboga kako okrljastenoj inacici ne znaci nista, a i PPC se trebao koristiti od vesmasina od superkompjutera kada je bio najavljivan.

Zalosna je stvar sto za PC nije izalso kvalitetne igre vec par godina...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 15:16   #8
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
ovaj CELL je ipak malo veci napredak izmedju PC-a i PS2 u ono vrijeme

a za slike PS3 jos nije objavljeno sluzbeno kako ce izgledati PS3, ali je procurila jedna slika, kad nadjem postam!
Staro 28.03.2005., 15:25   #9
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

"procurene" official slike PS3, ovako ce valjda izgledati:

http://www.gamepro.com/sony/ps2/games/news/43608.shtml

nije bas nesto...
Staro 28.03.2005., 15:36   #10
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
"procurene" official slike PS3, ovako ce valjda izgledati:

http://www.gamepro.com/sony/ps2/games/news/43608.shtml

nije bas nesto...
E i sad fino pogledaj malo bolje prvu sliku, ona sjena. Onda onu donju sa onim odsjajima ko da je na kolodvoru slikano. Brijem da je fejkano.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.03.2005., 15:40   #11
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
E i sad fino pogledaj malo bolje prvu sliku, ona sjena. Onda onu donju sa onim odsjajima ko da je na kolodvoru slikano. Brijem da je fejkano.
pa nisam rekao da ju je netko slikao ono za stvarno, nego je to jedan od mogućih dizajna PS3!
Staro 28.03.2005., 16:06   #12
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Originally posted by giga
Ma sva ta grafika je uzalud.Mislim da su vec danasnji kompovi i vise nego dovoljni za vjerni prikaz stvarnog svijeta samo sta oni to ne optimiziraju kako treba.Pa PS1 se furao 5-6 godina ili koliko vec,pa pogledaj prve igre i zadnje igre,a sve na istom procu i memoriji. Ma ubiti danasnja grafika je vise nego dovoljna ja se vise nadam da ce oni izmisliti neke igre sa dusom i nesto novo jer ovo danas je sve kopija samo s boljom grafikom.Arkanoiid je igra recimo bez grafike pa je ljudi i dan danas odigraju nakon sta je izasla prije 100 godina....
totalno se slažem s ovim. ovo što se događa je čisto potrošačko društvo. ljude se naprosto tjera da kupuju noviji i noviji hardver kako bi mogli igrati nove igre. a više od pola tih igara je za smeće, a one koje su za igranje su bugovite i s hrpom nepotrebnih stvari. to se najbolje vidjelo kada su se utrkivali tko će napraviti bolji lens flare efekt u igri. kao da lens flare poboljšava igrivost ili dodaje na realizmu. ne znam vas, ali ja u morrowindu ne hodam s kamerom na ramenu. isto kao što to ne radim i po ulicama, pa mi je lens flare totalna glupost.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 16:34   #13
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

pa lens flare je dobar u nekim situacijama, a u nekim nepotreban, ali 99% pucacina ima taj efekt kad hodas, a po meni, kad pogledas u sunce u igri, ja bi napravio da malo oslijepis kad ga pogledas, ovisi koliko ga gledas, ako predugo, odu oci!
Staro 28.03.2005., 16:52   #14
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004

Citiraj:
Originally posted by Bubba
Price o Cellu su iste kao i one u PPCu svojedobno. Da, bit ce to vjerojatno dobar procesor, no to sto ce ga eventualno P3 koristiti u pitajboga kako okrljastenoj inacici ne znaci nista, a i PPC se trebao koristiti od vesmasina od superkompjutera kada je bio najavljivan.

slazem se sa bubbom. Kvalitetne DUGOTRAJNE igre nije bilo od starcrafta.....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 16:57   #15
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004

Citiraj:
Originally posted by Codiac-
U potpunosti se slažem.

Treba vidjet kakve će još mogućnosti imat nove konzole iako je po meni komp puno bolji od svih tih konzola zbog toga što nije orjentiran samo na gaming nego moš radit kaj oćeš.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 17:05   #16
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002

Citiraj:
Originally posted by Codiac-
Pa ne znam baš da je bilo i neke DUGOTRAJNE igre za konzole
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 17:25   #17
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Pa ne znam baš da je bilo i neke DUGOTRAJNE igre za konzole
istina, a sve online igre tipa WOW,CS,UT su po meni dugotrajne, a konzole to ne mogu.
Staro 28.03.2005., 18:51   #18
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

pa na PC-u nema baš dugotrajnih igara.
Jedino što me držalo neko vrijeme je Anno i Age of Empires. Starcraft nikad nisam volio ,jednostavno mi je igrica dosadna.
Staro 28.03.2005., 18:56   #19
Izopaceni
Premium
Moj komp

Izopaceni's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
OPIS SONY-EVOG PS3-A:Central Processing Unit

The PlayStation 3's CPU will be a chip codenamed "Cell", and the system will use chip-to-chip interface technology and memory technology from Rambus. Cell's technical details were released at the February 2005 ISSCC. IBM has won the contract to produce Cell chips for the console. The CPU's supposed distributed processing features have been of great interest to the press, speculation being that many items in the home, with differing numbers of Cell chips, can pool their power. Cell is a dual-core, 64-bit RISC IBM POWER derivative. Early versions of the chip will be 90-nm, with a change to a 65-nm process, if cost and performance allow. Abstracts from presentations to be presented at ISSCC show the Cell processor running at 4.6 GHz.

Graphics Processing Unit

In December 2004, Nvidia announced that they have been in a multi-year agreement with SCEI to develop the PlayStation 3's GPU, a custom variant of their next-generation graphics processor. In fact, they had worked for two years on the chip before making the announcement. They were previously responsible for the GPU in the Xbox console. The GPU will be manufactured at the joint Sony/Toshiba fabrication facility in Nagasaki, Japan.

RAM

Reuters news service reports that Elpida will be supplying the RAM used in the Playstation 3, and the company confirms spectulation that the Playstation 3 will utilize the 512 megabit version (64 Megabyte per RAM chip) of XDR DRAM, with Rambus' interface technology. Up to four can be used per Cell chip, for a maximum RAM figure of 256 Megabytes per Cell Chip.

Anticipation

As the latest in a series of extremely popular game consoles, anticipation surrounding the PS3 is high. Fans have already started designing images of what they think the console will look like. However, there have not been any official designs publically released by Sony as of yet. Dedicated Sony loyalists have also formed various forums, which they use to discuss all aspects of the next generation gaming system. Sony has announced that the PS3 will appear (possibly in playable form) at E3 in 2005, but will debut ahead of that event.
Staro 28.03.2005., 19:00   #20
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba

World of Warcraft 29-Nov-'04
Rome: Total War 23-Sep-'04
Unreal Tournament 2004 16-Mar-'04
Warcraft III: The Frozen Throne 2-Jul-'03
Mafia 4-Sep-'02

jesi siguran ili ti uopce neigras igre pa tek tako da nesto napises, ovo sam ti samo copy paste par naslova koji su bas perfektni,a nasao bih ti jos 10 kvalitetnih.
Staro 28.03.2005., 19:06   #21
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Freek
pa na PC-u nema baš dugotrajnih igara.
Jedino što me držalo neko vrijeme je Anno i Age of Empires. Starcraft nikad nisam volio ,jednostavno mi je igrica dosadna.
diablo 2
baldurs gate 2
fallout 2
warcraft 3

ti se upravo sad igraju u mnogo doma diljem lijepe nase. provjeri na newsgrupama, na www.gamer.hr malo forume, podstranice scena i portala. PC je vrlo karakterstican upravo po tome, sto ljudi igraju iste igre po 5 godina, ulaze u klanove, rade webstranice, sklapaju prijateljstva zbog odredene igre, za koju zive.

P.S daj sansu starcraftu mozda tehnicki nije najbolja real time strategija koja je izasla, u ono vrijeme su nam bili duzni i 3D grafiku, ali je definitivno uz warcraft 3 i age of empires 2 koju su gameri najvise voljeli igrati i provodili sa njom godine i godine, bilo je nesto jako zarazno najzaraznije u toj cijeloj atmosferi starcrafta dok ga igras.
Staro 28.03.2005., 19:09   #22
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by gospar
World of Warcraft 29-Nov-'04
Rome: Total War 23-Sep-'04
Unreal Tournament 2004 16-Mar-'04
Warcraft III: The Frozen Throne 2-Jul-'03
Mafia 4-Sep-'02

jesi siguran ili ti uopce neigras igre pa tek tako da nesto napises, ovo sam ti samo copy paste par naslova koji su bas perfektni,a nasao bih ti jos 10 kvalitetnih.
1.Unreal je smeće
2.Sve te igre su neoptimizirane što znači ,da svaka jede previše memorije i resurse.
Pa za WOW ti treba 1GB memorije da bi mogo igrat kak spada a to je prešlo mjeru.
Staro 28.03.2005., 19:14   #23
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by gospar
diablo 2
baldurs gate 2
fallout 2
warcraft 3

ti se upravo sad igraju u mnogo doma diljem lijepe nase. provjeri na newsgrupama, na www.gamer.hr malo forume, podstranice scena i portala. PC je vrlo karakterstican upravo po tome, sto ljudi igraju iste igre po 5 godina, ulaze u klanove, rade webstranice, sklapaju prijateljstva zbog odredene igre, za koju zive.

P.S daj sansu starcraftu mozda tehnicki nije najbolja real time strategija koja je izasla, u ono vrijeme su nam bili duzni i 3D grafiku, ali je definitivno uz warcraft 3 i age of empires 2 koju su gameri najvise voljeli igrati i provodili sa njom godine i godine, bilo je nesto jako zarazno najzaraznije u toj cijeloj atmosferi starcrafta dok ga igras.
Ne volim igre poput Warcrafta i Starcrafta jer to je onaj tip sagradi vojsku i deri po neprijatelju.
Recimo u Annu i Age-u ti radiš cijelu civilizaciju ama baš sve ne samo vojska.
Danas većinu igara spašava igranje u mreži. Čisto sumnjam da bi se Starcraft tolko igrao da nema podršku za mrežu.
Predosadna bi bila igrica. Dok recimo Anno i Age i druge igre takvog tipa možeš mjesecima igrat u single playeru i neće ti dosadit.
Staro 28.03.2005., 19:15   #24
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

1.Far Cry -moze i multy pa je ok single player je fora grafika odlicna odlican engine.
2. Half life 2 odlican single player a dobijes i counter strike Source koji je itekako dugotrajan, znam po sebi jer ga igram 0-24 i u klanu sam i igramo matcheve na clanbaseu cesto!
3. WOW- nisam igrao volio bi jebe me pretplata, zaposlen sam premalo da bi imao toliko para.
4. UT 2004 je iznimno zabavna multy igra.
5. GTA : vice city me dosta drzao...
Staro 28.03.2005., 19:17   #25
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
1.Far Cry -moze i multy pa je ok single player je fora grafika odlicna odlican engine.
2. Half life 2 odlican single player a dobijes i counter strike Source koji je itekako dugotrajan, znam po sebi jer ga igram 0-24 i u klanu sam i igramo matcheve na clanbaseu cesto!
3. WOW- nisam igrao volio bi jebe me pretplata, zaposlen sam premalo da bi imao toliko para.
4. UT 2004 je iznimno zabavna multy igra.
5. GTA : vice city me dosta drzao...
GTA je i mene držao jer je igrica svestrana, još kad ubaciš malo dodataka.
Čista zabava. Far Cry mi se ne sviđa , sve je lijepo i krasno al nema priču. recimo Metal gear Solid na plejki nije izgledao nešto bajno, al je igrica imala takvu priču da moraš igrat dalje.
Staro 28.03.2005., 19:23   #26
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Starcraft - Battle.net
Nema kraja zabavi
Još bolje, okupiti još sedmoricu i udri....
Igra koja mi je ostala u jako lijepom sjećanju..
vudu2 je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 20:01   #27
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Ja sam sad zapeo za Knights of Honor, igra možda nije savršena, ali meni jako ok.

Možeš ju igrat, isponova, i isponova i isponova i isponova i isponova, ok skužili ste

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 20:30   #28
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Warhamer: dawn of war me čopio totalno. I da prelazim NFS: U2 ponovo. Rome total war dok se nekej skida fight nabrzinu. I LOMAC mi je uber čekam Firing clifs da dođe.
Staro 28.03.2005., 22:13   #29
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

joj nemoj mi lomca spominjat.

mislim ono ta igra ima tolko bugova. kad sam je zaigrao dozivio sam totalno razocaranje. ono fakat sam igu jedva cekao da dodje gledo svako malo na site kad ce izac i onda kad je dosla koma.:mad: .

btw najzesca je stvar kaj ni sa jednim patchom nismo dobili kampanju za SU-33 (iako je bilo najavljano) i jos bolja je stvar kajse nemogu na su-33 nociti A2G missiles dakle ne rockets ni bomb nego jdenostavno prave navodjene rakete ono totalno razovaranje.

bas sam neki dan skinuo kampanju za lomca di ima nekoliko A2G misija di se korisite bas prave rakete za navodjenje kad ono pet pravo razocaranje. lasersko navodjenje pitaj boga kak radi uvjek izbacuje ili prebacuje na neke sasvim deseto, radarsko navodjenje pak uopce ne radi neg ti se uopce nece upaliti MFD da mozes pocet i nisanit. a slicna svar je i sa TV navodjenjem di se MFD kao prebaca samo kaj je slika crna mislim ono mrak!!

brijem da budem isel opet flankera 2.5 instalirat tam bar mozes nosit na flankeru navodjene rakete pa se idem malo gustat.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2005., 22:24   #30
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???

Citiraj:
Originally posted by Freek
1.Unreal je smeće
2.Sve te igre su neoptimizirane što znači ,da svaka jede previše memorije i resurse.
Pa za WOW ti treba 1GB memorije da bi mogo igrat kak spada a to je prešlo mjeru.
1. mislim da se ostatak svijeta nebi slozio s tobom ima toliko klanova i laddera da se ta igra kod nekih zove i sportom heh

2. slusaj igram wow vec 2 mjeseca s 512 rama ide mi glatko inace za danasnje igre 512 rama je minimum. bas te igre koje sam ti nabrojao se slove kao remek dijela perfekcionizma i tehnicke izvedbe istina imaju svojih tehnickih problema ali da tek vidis ostale... . mislim da to treba gledati ovako... ako je neki film remek dijelo meni koji imam plasma ekran a tebi nevalja jer imas zaobljenku od 46cm u dijagonali mislim da je problem u tvojoj televiziji

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno