|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Dvd Rom Preporuke
preporučite mi neki bolji a da cjena nije prvelka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
trenutno najbolji DVD-ROM na tržištu je definitivno ASUS DVD-E616P2....ništa posebno skuplji od konkurencije e da...pioneer naravno 120 ili 121...ako ih nađeš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() toshiba je tiha ,ali katostrofalno sporo čita DVD+/-R i DVD+/-RW medija (oko 6x).... i ima dosta problema s DVD-ROM medijima....oko 15.5x su se počela događati dosta velika sranja na primjerku koji sam imao prilike testirati potraži review-e na specijaliziranim stranicama za optičke uređaje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja imam teaca i čita sve. Zgrebano, zmazano, poliveno, sve... Čuje se dok nije stišan. Kad ga stišam onda se ne čuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
LG sam čuo da ima problema s čitanjem izgrebanih CD-a (backup orig.), ali da je ok za čitanje DVD-ova. LiteOn ok čita cd-ove, ali s dual-layer DVD-ovima je sporiji od Asusa. LiteOn ima malo bolji CD i DVD error correction.Pioneer slot-in se više ne proizvodi, a NEC ne briljira s čitanjem izgrebanih (oštećenih) medija. Navedni su podaci sa isprobanih 3-8 uređaja od svih proizvođača, a moguće je da nekome pojedini primjerak npr. Teac-a bolje radi. Cijene su se spustile prenisko da bi zadržali kvalitetu.Na kraju moja je preporuka bilo koji, a čitanje problematičnih medija prepustite pržilici, a isto tako i ripanje. Da ja uzimam novi čitač onda bi uzeo pržu jer za malo veću cijenu dobijem kvalitetniji uređaj i naravno mogućnost snimanja.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Lite On ako se puno ripa audio , LG ako imaš enormne količine CD-RW....za sve ostalo ASUS tako da je ASUS i dalje definitvno moja preporuka ![]() btw jedino u čemu se ne slažem sa Raven-om je to da LG čita DVDe ok...ne čita ih ništa bolje od Toshibe (po mom iskustvu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Night shift
|
Citiraj:
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
toshibu nikako... asus je solidan mada je meni drazi pioneer ako imas malo vise para onda plextor |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Night shift
|
Plextor DVD čitač se ne isplati uzimati jer je skuplji, a nije bolji. Uzmi Asus ili LiteOn.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Frend ima Asus dvd koj sam od sebe izbacuje i uvlači ladicu. To je već drugi koj mu ne šljaka kak treba. Na prvom je ošla optika.
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pioneer 120S je zakon, totalno me razmazio, uopće mi se više ne da otvarati ladica od pržilice, presporo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
i meni je bio super, sve dok nije poceo presnimavati sa 2-3x, sad sam ga prodao za 60kn i ne znam sto kupiti... upravo je neki tip poslao na hr.comp.hardver poruku da ima Asus E616P2 koji nece citati dvd-r (Verbatim MCC), ni njegov ni prijateljev... that's a big turnoff |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Night shift
|
Ako ima garanciju neka ga proba zamijeniti. Frend je kupio dva i jedan je htio čitati verbatim i kvark, a drugi ne. Zamijenili su ga za novi i sad je sve ok.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|