|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Tvrtka za postavljanje mrežne opreme
Znači, tražim neku pouzdanu tvrtku na području Rijeke koja bi postavila u jedan poslovni prostor, neki omanji server i umrežila sve u manju mrežu od nekih 5-10 korisnika. Imate možda neki prijedlog? Ako se kosi sa pravilima o reklamiranju, molim vas na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
probaj INFODATA, oni su ti iz zg al izlaze na teren, jako su kvalitetni i pouzdani |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ADM, radili su dosta umrežavanja. Dolaze iz ZGa u Rijeku. Nazovi pa provjeri, pitaj za cijene itd...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pingaj Mortala. Njegov frend iz Umaga je to tamo radio lokalnim komunalcima i ostalima, a bliže ti je nego ovi iz Zg.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Zasto se necujes sa Ventexom? Nama su radili sve i svasta. Za gradjevinske radove uzmu njihovog kooperanta, kasnije dodnju njihovi decki i obave "IT things". Sto se tice slaganja servera to to naravno odrade prvoklasno. Inace gro kabliranja smo radili sa Optima OSN -om. Mada optima OSN zna koji puta biti jeftin koji puta najskuplji. Tak da bi se ja drzao ventexa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
malo kasnim al mislim da vrijedi pogledat za firmu NETIKS..... ja kod njih uzimam opremu i svaki put kad nesto trebam daju dobre savjete u vezi mrezne opreme i sastavljanja mrezne strukture.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam dosad radio s tvrtkom http://www.lex-artis.hr/ i dečki su to vrhunski odradili svaka preporuka
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|