Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2005., 20:00   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Abit NF7 i MemTest 1.51+

Ajde ako netko ima tu Abit NF7 i ima dual chanel neka pusti memtest 1.51+ verziju (zadnj, barem je još i danas ) Uglavnom imam jedan komp sa 1Gb (2x512 Kingmaxa 400/433) koji na memtestu padne tamo negdje nakon 5 ili 6 testa oko 511 MB i samo počne drapat errore dok recimo u Windwsu zadnji stress Prime radi bez greške (mislim nije radio dulje od 45 minuta u komadu) frka panika je da komp što prije proradi i ljudi rade na njemu pa ga ne mogu normalno terorizirat da ga proglasim stabilnim i operativnim ... inače komp još nije niti smrzo niti pao ali me muči taj ne prolazak memtesta 1.51+ :mad: pa da ne bi bilo nekih freezea vez razloga ... sutra bum pustio barem 2 - 3 sata Prime da ga gazi pa ako padne da se komp vrati ... misim to je ona možda 3 od 3 neisporave stvari iz onog mog posta da svi danas fušaju u Svaštari ... aj nek ponosni vlasnici ploče probaju memtest tako da znam dal da psujem, vičem i razbijam ili ... mislim ako i to ne radi onda dućanu mirne duše ispostavim uz taj komp na reklamaciju i jednu fakturu od oko 1000kn za tri dolaska i odlaska, radne sate i zajebanciju ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2005., 20:11   #2
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Si probao svaki stick odvojeno da li baca errore?
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2005., 20:51   #3
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Sada to nemrem izvesti nikako. tek sutra i to možda. Zašto ne probaš sa starijim memtestom?
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2005., 23:22   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RAK
Sada to nemrem izvesti nikako. tek sutra i to možda. Zašto ne probaš sa starijim memtestom?
ma imao sam sa sobom samo UBCD 3.2 koji mislim ima stariju verziju, i floppy sa 1.51+ budem sutra vidio, a ponesem i UBCD 3.1 i ponesem još klasični neki pa ću probat. Mislim tamo ljudi rade pa nemrem baš zapljeniti komp na duže od 2 sata makar ih imaju 11 komada (to ti je kada firma ima posla da im dan ima 48 sati bio bi im prekratak, eto i u ovoj banana republici ljudi rade). A znaš kako ide, kada si dobar svi te trebaju i moraš bježat doslovno od posla ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 17.03.2005., 13:07   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

... ajde neka neko proba, pa mislim ima Vas sa tom Abit NF7 po forumu ... uglavnom danas sam probao i pada mi uvijek na 5 testu pred kraj na 500 - 512 MB ... mislim na svim verzijama koje znaju kaj je nForce2 pada memtest. Ali zato prime i prime stres 2004 pegla 3 sata bez greške (nikako da uhvatim više vremena na tom kompu).

Staro 17.03.2005., 13:13   #6
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ja sam samo jednom upalio taj MemTest i izbacivao mi je greške.
Radilo se o 3x256MB 433 Kingmax-a.
Komp mi se nikad nije srušio a bio je ocan i sa brdom hardova i periferija.

Ne znam kakva su isksutva drugih ali ja sam taj test koristio onda i nikad više

Tak da ne znam baš koliko je to pouzdana metoda dijagnostike.
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno