Black Dragon |
16.03.2005. 20:00 |
Abit NF7 i MemTest 1.51+
Ajde ako netko ima tu Abit NF7 i ima dual chanel neka pusti memtest 1.51+ verziju (zadnj, barem je još i danas :D ) Uglavnom imam jedan komp sa 1Gb (2x512 Kingmaxa 400/433) koji na memtestu padne tamo negdje nakon 5 ili 6 testa oko 511 MB i samo počne drapat errore dok recimo u Windwsu zadnji stress Prime radi bez greške (mislim nije radio dulje od 45 minuta u komadu) frka panika je da komp što prije proradi i ljudi rade na njemu pa ga ne mogu normalno terorizirat da ga proglasim stabilnim i operativnim ... inače komp još nije niti smrzo niti pao ali me muči taj ne prolazak memtesta 1.51+ :mad: pa da ne bi bilo nekih freezea vez razloga ... sutra bum pustio barem 2 - 3 sata Prime da ga gazi pa ako padne da se komp vrati ... misim to je ona možda 3 od 3 neisporave stvari iz onog mog posta da svi danas fušaju u Svaštari ... aj nek ponosni vlasnici ploče probaju memtest tako da znam dal da psujem, vičem i razbijam ili ... mislim ako i to ne radi onda dućanu mirne duše ispostavim uz taj komp na reklamaciju i jednu fakturu od oko 1000kn za tri dolaska i odlaska, radne sate i zajebanciju ...
|