|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Skidanje enkripcije s dokumenata
Pozz... Brat mi je na određenim folderima stavio Encrypted zaštitu. ![]() I sve je to bilo OK..dok je OS (XP SP2) bio aktivan. Ali OS nam je pao i sada ne možemo doći do tih dokumenata. (ne mogu ući u safe mode, ne mogu uraditi ni repair) Postoji li ikakav način da se to otključa?? Pokušao sam na google..i ima puno nekih programa, ali ništa nije pomoglo. u pitanju je 50GB muzike i nešto slika.. ![]() Ima li pomoći? Pregledao sam stare poruke na forumu..dosta ljudi je imalo problem...da li je iko to rjesio??? Zadnje izmijenjeno od: gresko. 16.04.2010. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Da bilo je vec takvih tema po forumu, ali nisam vidio da je jos netko rjesio.. http://support.microsoft.com/kb/308993 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=308421 http://support.microsoft.com/kb/241201/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema rješenja, barem ja nisam našao kad sam se zezao s tim. Bila je slična situacija kao kod tebe, ali sam ja uspio riješiti tako da sam popravio Windowse, skinuo enkripciju, napravio backup i onda sve pogazio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala...ovdje nema pomoci, nego reinstalacija...lekcija za ubuduce.. A da ne otvaram novu temu..mozete li mi predloziti koji antivirus da stavim..koristio sam nod32 ali mi je prestao sa updateom...e sad sto mogu stavitti da mi ne opterecuje rad??
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moraš posložiti iste Permissione na kompu onda će ti raditi. Tipa isti username itd... Bar sam ja tako riješavao isti problem 3 puta ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
problem je u tome sto nisam mogao uci u taj sistem..jer je pao i nije se dao repair.. onda sam pokusao na novom OS.u...staviti isti username i isto ime PC-a ali ni to nije uspjelo..
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Probaj još staviti i istu lozinku koja je prije bila na accountu jer je ona također bitna kod enkripcije. Što se tiče AV-a, drži se dalje od AVG-a, Avasta i sličnih free antivirusa jer su neučinkoviti. Preporučam i dalje NOD32 ili Kaspersky, samo ih treba dobro namjestiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.04.2010. u 12:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
nije mi palo na pamet da probam i password staviti..iako sam mislio da bi to moglo ici..al opet...kasno sada.. a za antivir..hvala na preporukama..imao sam nod 32..stari...i bio je OK..ali sada ne idu update.i....pa moram nesto drugo naci
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Update neide jel . . . riješi kako treba i radit će. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Dignuo sam novu instalaciju OS, isti username, password, iste permissione za tog usera postavio, komp stavio u grupu u kojoj je bio prije rušenja i tek nakon toga došao do podataka koje sam prvobitno sakrio i također kriptiro. Nakon 3 put yebanja, prestao sam skrivati stvari ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ma moglo se nekako, al me pamcenje nesluzi ![]() dali da da kopiras na neku drugu particiju/folder? ma bila je neka caka 100% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@gresko Ako je verzija NOD32 "čista" postavi Update server = Chose automatically i forsiraj update (x puta ako treba) jer su nedavno mjenjali listu servera (kako za trial tako i za full verziju). Kad ovo prođe, daljni update će radit kao i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@domy_os e vala onda stvarno neznam kak sam ja to uspjevao, mozda je bilo moguce sa starom verzijom knopixa, stvarno neznam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|