|
![]() |
#1 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ghost Recon : Future Soldier
Nadolazeći u franšizi.Naziv je debilno osmišljen i zapravo me tjera od igre,umjesto da me tjera da nadograđujem hardware da bih mogao pokrenuti igricu sa pristojnim fps-ima. Ghost Recon Future Soldier Live Action HD Novi trailer,izgleda jebeno,ali čisto sumnjam da će igrica biti i upola dobra kao trailer.Od Ghost Recon serijala jedino mi je jedinica valjala,dvojka je smeće mrtvo. Evo i sajt,pa koga zanima neka provjeri: Ghost Recon Future Soldier Official Site
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Veliki sam fan Toma Clancya i G.R. serijala Jedinica je bila epska igra, no čak sam više volio GRAW zbog silnih goodiesa i veelikih taktičkih mogučnosti Igra izlazi tek na jesen ove godine, treba to dočekati, no ne sumnjam da neće biti dobra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ghost Recon Future Soldier Trailer
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jedva čekam, ovo mi izgleda prejebeno, ali jeste sigurni da ovo izlazi za PC jer u descriptionu piše da je samo za PS3 i X360!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Trebala bi bit i PC verzija samo je pitanje kad, neki vele June 2012 a na stranicama piše RELEASE DATE: May 2012 pa ti znaj... http://www.ubi.com/us/games/search.aspx?pltag=pc
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A kaj bi ti, pa moraju se bar malo pokrit (Xbox i PS3), nema kruha od PC igre koja se šera već i prije nego kaj dođe na Steam ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemoj se salit time ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Antimićanin
|
vjerojatno isto. ![]() Tako i sad ovaj Ghost Recon. nema engine-a koji će nadmašiti prvi dio ove legendarne storije genija Toma Clancyja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Pa, GR spašava franšizu i meni je sve jasno oko toga, oko CryEnginea i dvojke već duže vrijeme imam loš osjećaj ![]() Atmosfera je ono kaj te najviše zaljepi za igru i to je (bar meni) razlika između igranja jedne od najbugovitijih igara ikad (SoC) ili nečeg kaj teži grafičkom savršenstvu koji ti engine može pružiti (Crysis)...sama "mehanika" igranja mi i nije toliko presudna jer bi inače davno puknul kad nakon cijelog okvira u tijelo netko i dalje baulja i puca ![]() Ali to je već sve debeli OT...
![]() |
#13 | |
Premium
|
Ghost Recon: Future Soldier - Inside Recon: Cover & Animation Kako lose ![]() Citirat cu jednu osobu jednog foruma: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Za ove trailere kao i za prošli graw kada prikažu igru kao da izgleda grafički poput totalnog čuda bi trebalo IZNIMNO visokim novčanim kaznama rješavat po kratkom postupku. Toliko ljude nabrijavaju nečim što u biti ne postoji. Prerenderirani trailer nečega što niti ne nalikuje konačnom proizvodu a reklama je za isti. Kao da čovjek dođe na njušaklo i reče prodavam auto i stavi sliku kakvog lamborghinija a prodava ladu nivu. Ista stvar ko i battlefield 3 destruction. Toliko se o njemu pričalu na kraju je lošiji nego u Bad company 2. Bolji je prvi dio bio od svih kasnije koje će ikad napravit čini mi se. Jako žalosno gdje idu s igrama danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Izgleda da samo meni ovo djeluje predobro. ![]() Podsjeća me na Splinter Cell, al nabrijaniji... U vezi CGI trailera, neka ih je što više, gušt gleat... Prerenderirani traileri za npr. The Old Republic, Dragon Age 2, Starcraft 2, Diablo 3 itd. su remek djela. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
http://youtu.be/Hhq7-wo11h4 neznam šta je vama ali ja jedva čekam da ovo izađe :S izgleda mi i više nego super :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
ova igra će biti pun pogodak...jeda čekam ^^ se nakraju zna datum kad ovo izlazi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |