![]() |
Ghost Recon : Future Soldier
Nadolazeći u franšizi.Naziv je debilno osmišljen i zapravo me tjera od igre,umjesto da me tjera da nadograđujem hardware da bih mogao pokrenuti igricu sa pristojnim fps-ima.
Ghost Recon Future Soldier Live Action HD Novi trailer,izgleda jebeno,ali čisto sumnjam da će igrica biti i upola dobra kao trailer.Od Ghost Recon serijala jedino mi je jedinica valjala,dvojka je smeće mrtvo. Evo i sajt,pa koga zanima neka provjeri: Ghost Recon Future Soldier Official Site |
:nuts:
Veliki sam fan Toma Clancya i G.R. serijala Jedinica je bila epska igra, no čak sam više volio GRAW zbog silnih goodiesa i veelikih taktičkih mogučnosti Igra izlazi tek na jesen ove godine, treba to dočekati, no ne sumnjam da neće biti dobra. |
Ghost Recon Future Soldier Trailer
|
Jedva čekam, ovo mi izgleda prejebeno, ali jeste sigurni da ovo izlazi za PC jer u descriptionu piše da je samo za PS3 i X360!?
|
Trebala bi bit i PC verzija samo je pitanje kad, neki vele June 2012 a na stranicama piše RELEASE DATE: May 2012 pa ti znaj...
http://www.ubi.com/us/games/search.aspx?pltag=pc |
Sto su napravili iz GR serijala :(
Uzasno lose izgleda, auto aim, cloak mode (the fuck?! haha), mark & execute, wh... kao neka takticka igra haha, tactical my ass |
Citiraj:
A kaj bi ti, pa moraju se bar malo pokrit (Xbox i PS3), nema kruha od PC igre koja se šera već i prije nego kaj dođe na Steam:) |
Ghost Recon prvi mi je jedna od najboljih igara ikada, one misije po ex SSSR-u. AW mi nije bio bogznašto, a ovo sada mi izgleda ko mješavina Crysisa i COD-a... sve otišlo u vražju mater... :(
|
Citiraj:
|
Nemoj se salit time :D
|
Citiraj:
Tako i sad ovaj Ghost Recon. nema engine-a koji će nadmašiti prvi dio ove legendarne storije genija Toma Clancyja. |
Pa, GR spašava franšizu i meni je sve jasno oko toga, oko CryEnginea i dvojke već duže vrijeme imam loš osjećaj:)
Atmosfera je ono kaj te najviše zaljepi za igru i to je (bar meni) razlika između igranja jedne od najbugovitijih igara ikad (SoC) ili nečeg kaj teži grafičkom savršenstvu koji ti engine može pružiti (Crysis)...sama "mehanika" igranja mi i nije toliko presudna jer bi inače davno puknul kad nakon cijelog okvira u tijelo netko i dalje baulja i puca:D Ali to je već sve debeli OT... |
Ghost Recon: Future Soldier - Inside Recon: Cover & Animation
Kako lose :( Citirat cu jednu osobu jednog foruma: Citiraj:
|
Za ove trailere kao i za prošli graw kada prikažu igru kao da izgleda grafički poput totalnog čuda bi trebalo IZNIMNO visokim novčanim kaznama rješavat po kratkom postupku. Toliko ljude nabrijavaju nečim što u biti ne postoji. Prerenderirani trailer nečega što niti ne nalikuje konačnom proizvodu a reklama je za isti. Kao da čovjek dođe na njušaklo i reče prodavam auto i stavi sliku kakvog lamborghinija a prodava ladu nivu. Ista stvar ko i battlefield 3 destruction. Toliko se o njemu pričalu na kraju je lošiji nego u Bad company 2.
Bolji je prvi dio bio od svih kasnije koje će ikad napravit čini mi se. Jako žalosno gdje idu s igrama danas. |
Izgleda da samo meni ovo djeluje predobro. :D
Podsjeća me na Splinter Cell, al nabrijaniji... U vezi CGI trailera, neka ih je što više, gušt gleat... Prerenderirani traileri za npr. The Old Republic, Dragon Age 2, Starcraft 2, Diablo 3 itd. su remek djela. :care: |
Mack iz Future Weaponsa govori o Future Soldieru :) |
http://youtu.be/Hhq7-wo11h4
neznam šta je vama ali ja jedva čekam da ovo izađe :S izgleda mi i više nego super :S |
Domagoj, taj gameplay ti je star 2 godine, ovaj je malo noviji. Ne izgleda loše za coop 4 igrača, ako budu misije zanimljive.
|
Citiraj:
ova igra će biti pun pogodak...jeda čekam ^^ se nakraju zna datum kad ovo izlazi? |
Izlazi za dva miseca.
|
|
Citiraj:
|
barem znam da ću sve igrati na max ^^ iako sam milion puta doživio da to što piše za configuraton u 99 % slučajeva laže i treba dvostruko jače računalo :S
budemo vidjeli :) |
Jedan od najglupljih trailera ikada Must Watch!!!
|
Citiraj:
|
Mogli su uzet za to neku normalnu zgodnu/slatku curu, a ne tu plastičnjaću. :D
Uglavnom, fino izgledaju ove ingame scene iz trailera. |
gladim bradu, ovo zgleda odlično... moram priznat nisam ništa igrao iz clancy serijala već preko 10 godina :)
|
ovaj trailer je glup koliko će igra biti dobra :D
to ovaj mjesec izlazi? |
ajme majko tek sam ga sad pogledao... svejedno oprošteno je svima zbog guzičetine te patvorevine :D
|
Citiraj:
Količinu debilnosti koja izlazi iz ove žene mogu pripisati jedino recoilu miniguna koji ju je 200 puta udaria u glavu kao malenu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |