|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Maxtor3 Diamondmax 10 200MB
kupih ja to čudo u hgspota prije par dana, sutra ide nazad, a evo zašto. Testiranja sa maxtorovim programima javljaju da je sa diskom sve OK, međutim s čim god testirao, brzine prijenosa su oko 1.5mb/s (120 gb Maxtor (Diamondmax 9) i 120gb Ibm koje isto imam su oko 50mb/s) Da li je još netko naletio na sličan problem, i kakva su iskustva sa hgspot servisom? Ne bi htio da mi ga samo vrate bez da pogledaju, a da problem ostane, jer nisam iz Zagreba, pa mi je malo tlaka slati to gore-dolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
testiranja Maxtor probramima nisu relevantna. HG Spot često vrača bez testiranja a i u nekim drugim firmama testiranja nisu izvršena kako treba. Disk svakako nije OK. Ili nije tvoj komp OK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
|
A nisi mi baš pomogao, koji program bi ti onda iskoristio? Ionako svi manje više koriste modificirane OnTrack programe. U doba hrpe neispravnih WD-a sasvim uredno se moglo skužiti jel ne valja mehanika il elektronika, od 50-ak diskova koje je frend negdje dobio uspjeli smo složiti 20-ak da rade ![]() Disk sam probao spojiti na KT333 ploču (8233 VIA kontroler), Highpoint RAID na toj istoj ploči, te na 8237 VIA kontroler na KT880 ploči, i svugdje isti rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Skini HD tach, i probaj s njim read/write dok je disk jos prazan Mozes vidjet kaj pokazuje i i aidi i everestu
__________________ |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
|
meni je zbilja kroz ruke prošla hrpa hardvera i ovo je prvi put da vidim ovako nešto...teško mi je povjerovati da je do diska A opet, 3 različita kontrolera... Da li si probao taj maxtor na nekom starijem chipsetu? (btw, radi se o PATA verziji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ne, testiran je na ICH6R-u, dakle SATA verzija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
nemoj se mucit s bencmarkovima lipo stavi da ti neku vecu datoteku kopira s nekog drugog diska na taj i znat ces je li sve ok btw provjeri je li disk detektiran kao UDMA