|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() Pozdrav svima! Imam jedno malo pitanje u vezi Virtulduba. Evo ovako... Snimio sam nekakvih par serija, nema veze kojjih i sad me zanima da li ja mogu u taj avi dodati nekakav frame, odnosno par njih. Uloga tih frameova bi bila da se napiše samo koja je to serija, broj epizode i ostale bezvezarije, znači nešto kao uvodnik. Znam da to postoji u nekim programima, imam ih, no oni traže nakon što se to napravi da se sve ponovno kodira. A to traje, traje i traje. Ne znam da li ovo dobro objašnjavam, ali postoji li još koji program s kojim bi to napravio a da koristim kasnije opciju Direct Stream Copy. U virtualu kad isječem nekakve djelove ili kad spajam više dijelova, kasnije koristim opciju Direct Stream Copy i to bude začas napravljeno. Eto to bi bilo to, pa hvala i pozdrav
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kad isjecas djelove avi-a i koristis direct stream copy on ti sjece od keyframea do keyframea, a ne ono sto si mu ti reka da isjece
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Neki besplatni nacin bez reenkodiranja bi bio da uzmes (direct stream copy) dio serije (onoliko keyframeova koliko ti treba vremena - mislim da ce ti trebati max 2). Sad otvoris taj dio i uz pomoc plugina logo (ima ih vise) zaljepis sliku informacija i tako slozis clip u kojem je opis serije i sl. Sad samo spojis taj clip i seriju (direct stream copy).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|