|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
DSL za 100 kn
Isplati li se Uzeti ovaj DSL sa reklame. Ono od 99 kn mjesečno. Sad koristim obični 56k modem, i račun mi je svaki misec 100-150 kn interneta. Koliko je brži taj njihov internet, i koliko se plaća priključenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
naravno da se isplati, brzina se ne može uspoređivati... jedino trebaš voditi računa o tome koliko trošiš bandwitha mjesečno, ako samo surfaš, onda ti je 512 mb dosta, ali ako misliš skidati muziku i tak neke stvari, uzmi onaj paket od 2 gb (138 kn) i to bi ti trebalo biti dosta... ![]() a priključenje ti je... http://www.tportal.hr/maxadsl/fset.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Dosta je brzi taj internet, a caka je u tome da te navuce da pocnes skidat i placat dodatne pakete. ne smijes apsolutno nista skidat , samo surfat onda ti bude tih 512 MB dosta bilo. MOzes dodat jos 2 paketa po 512 , onda bi dosao na priblizno istu cijenu kaj sad placas modem, a to bi onda bilo samo za surfanje i neke osnovne download-1, driveri, manji programi, upgrade-i , itd.. A za kolko kosta imas tocno na njihovom cjeniku sve, sad naplacuju i modem i prikljucak... http://www.tportal.hr/maxadsl/ MOzes pogledat i na iskonu www.iskon.hr
__________________ |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
... ili se možeš ponašat onak kak ti odgovara i imat na umu da ćeš to sam platit i kolko si radio/štedio za to. i to je cijela mudrost. ako je neophodno za rad, onda se ne pita za cijenu.
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Najisplativiji paket (ako ne misliš skidati ko konj) je onaj za 138 kn (2 gige). Ja sam ga uzeo jer nemrem na modemu više niš napraviti. A ne treba mi za download nimalo. Čisti surf, pokoji manji programčić ili driver i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
A što je sa nama koji smo već potpisali ugovor ? Ja ću upravo ovaj mjesec ispucati flat rate, i da li će mi onda naplaćivati po starom ili će se i nama naplaćivati po novoj nižoj tarifi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
a šta triban nabavit od djelova. Nije valjda da se ide preko modema ![]() Treba li se plaćat priključenje. Koliko me izađe cijena sveukupnih troškova |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko san ja kuzija moras odabrat jednu od sada vazecih tarifa ot: knez dobija san iskrista za neonke sorry sta nisan prije javija ali me zadnjih par dana puntala gripa pa san za nista javin je li radi kad smontiran za 3-4 dana zahvaljujem