|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
IBM Travelstar
Imam doma jedan primjerak IBM-a Travelstar od 15Gb, 4200rpm-a. Izgleda da je riknuo pa sam skinuo onu zašitu sa elektronike. i našao sam ovo. su samo meni ti brojevi sumnjivi ili je sve u redu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko se ja sican to su diskovi koji su reklamirani, pa su popravljani i dilani dalje neko je cak u neku firmu dao da mu skeniraju laptop od virusa i spywarea (na njihov prijedlog) pa su mu original disk iz laptopa zaminili takvim valjda ce ti rak znat nesto vise rec
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: IBM Travelstar
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: IBM Travelstar
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: IBM Travelstar
Citiraj:
Postoji nacin na koji se pise revizija (thermo ili rukom) Nacin za interne prepravke i najgore reparacije. Postoji micro trag oznacavanje za servisere a ovaj je klasicni za zdravoseljacko oznacavanje (datum,serija,...) necu detaljno po brojevima jer ce mi zamjeriti frend koji se sam bavi (posteno) od reparacije HD-a, pa da ne odajem tajne koje kruh znace ![]() Uostalom ja sam i bio u toj prici (frend) u spomenutoj epizodi repariranja : http://forum.pcekspert.com/showthrea...ghlight=visage |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad sam i ja postao paranoičan, da postoji urota po kojoj u supertajnom Echalonu veliki topli brat drka na IBM-ove travelstare, nakon što ih particionira, formatira, skenira i defragmentira te na njih crnim flomićem upiše nadnevak ![]() Matermunjegovu, čim nađem Crnića, Mladog dećka, Kešovinu i Bin toplega i naplatim nagrade s potjernice, krećem u potragu za njim. Žalit će mu majka što ga rodi. Trag za sada je tu, grafološki po rukapisu iz tih crnih brojčica otkrit ću mu skrivene namjere a i svu nevinu žensku rodbinu do šestog koljena a onda im poskidat junfere za kaznu što je uznemirio mi cara Renesisa. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|