|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Evo malo pomalo, složio sam si galeriju od slika za komp... Zasada samo interior, vanjštinu se trenutačno sređuje... ![]() Ovo sam pilio prostor da mogu struju i ata provuć sa bočne na prednju stranu.... ![]() Prolaz za struju u prostor između kante i bočne strane (taman dovoljno za kablove) ![]() Ovdje izlazi iza ata kabel od diska. trebalo je pobrusit ovaj rub koji je stršio... ![]() Ispiljen "utor" za ATX12V kabel, kabel inače prolazi po ovom "kanalu" i tako da se vidi samo dio iznad matične... ![]() ofarbana kanta... ![]() Ofarbana, pogled iza... ![]() Ovako je riješeno kablovinje diska... ![]() I na kraju unutrašnjost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: My case interior
Citiraj:
Imam osjecaj da je ovo radio autolakirer u termolakirnici ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Odlično. Da si mi ideju. Meni je kutija izvana opiturana u crno, i nisan mislija pituravat iznutra. Sad vidin da predobro izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
|
Hehe, ovo sam farbao ja i to sa mat sprejem od 20kn. Al da zgleda opako. Zgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
JAko dobro opiturano! :clap:
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
U sigu je link. tamo ćeš vidjet da mogu skinut držač za diskove. e pa ja sam to skinuo i kako gornja stranica je slobodna mogu raširit malo držač po širini i ugurat disk.... Onda ne zavidaš čvrsto vide nego tek toliko da ti disk ne padne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, to kod mene ne može jer mi ja kavez drukčiji.. stavit ću nešto pod nogice kućišta E sad, daj mi reci s čim i kako, odnosno gdje nać i da li ima, produžni kablovi za molexe? jer su mi ovi kablovi od napajanja kratki, pa ne mogu baš stavit disk kako sam htio... neki savjet kako produžiti žice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
vidi u linksu ili maxmodusu, ili nekoj trgovini ako imaju produžni. ako ne vidi za Y splitere, ima dosta dugih pa ocvikaš jedan kraj ako niš drugo. Ili odcvikaš žice na sredini i dožuntaš kolko ti treba.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo update: Kako svijetli Bez venta Prekidač Rupa za kablove od neonki zasada samo struja do invertera, moram produžit kabel od jedne neonke da u taj prostor strpam inverter Plavi neon bilo na testiranju |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Promini HDD i Power LEDice i opituraj prednju masku ![]() Sve ostalo vrlo dobro i uredno ![]()
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ocekuj opaku konkuranciju u kolicini vidljivih kablova za nekih 30 dana ![]() diskovi u mojem divnom antecu slk 3700 BQE su u posebnom kavezu koj ima predivđeni calbe hide ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
|
to su dvije neonke od sharkoona (crvene/plave). jedna je polegnuta na donju stranu (uz donji rub kante), a jedna je uz lijevi kut stoji okomito, svijetli super, a i kablovinje sam sredio... ![]() šta se tiče boje. ja sam stavljao dva sloja. prvi onako samo da pokrije malo a drugi da baš ofarbam. a što se tiče kablova: bring it on, punk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Cucci
Datum registracije: Mar 2004
|
Daj mi reci molim te kako ćeš stavit onu perla boju da se presijava.To mi zvuči j.... mogo bi si i ja to stavit.Sad mi je komp predatorska krv zelen.Jebeno izgleda.
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
|
Crna sa srebrnom perlom će najvjerovatnije bit. Farbat će se kod frenda lakirera samo ga moram nagovorit da mi to nekako nabavi, jer nema puno ljudi perla boju na autu ![]() Danas najvjerovatnije idem to ugovorit. Evo u attachu rolke za ski trčanje u perla plavoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ex-Gastarbajter
|
Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 25.04.2005. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Odlično. Svaka čast. Obožavam kad netko ovako fino sakrije kabele, ipak je urednost najbolja prednost ![]() Enjoy ![]()
![]() |
#24 |
Master
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim kak si te kablove sakrio...
AMD 1700+ DUT3C@250x9@1.65V DFI Infinity@NB 1.6V@FSB250 Zalman 7000B-AlCu@7V 2x256,1x512 G.E.I.L UTT (BH-5)@2-2-2-5@500MHz@3.1V Gainward FX5900XT@5950Ultra bios@500/950 Seagate 80Gb S-ATA CoolerMaster Centurion 5@CoolerMaster 380W Hyundai 19"@1280x1024@100Hz GTA:San Andreas@27+ trainer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
No comment: goood : Treba stavit u Mimaru.....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ex-Gastarbajter
|
Ledice su bijele ultrabright 3mm i 5mm. Nalaze se gore imeđu optike i napajanja u šumi kablova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |