|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Preporuka za joystick?
Posudio frendov Trust predator, isprobao ga na NFS i Dirt i dopalo mi se! Pa bi sebi nabavio neki malo kvalitetniji, da nije preskup a opet da je dobar! Neki prijedlog koja marka je najkvalitetnija, neki best buy smartbox i ostali šhiting bi zaobilazio koliko je god to moguće, jer sam imao volan njihov davno i nije se pokazao dobar po pitanju kvalitete! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kakvi su drugi ne bih znao, no ja sam imao ovaj i bio zadovoljan - niti jedna zamjerka osim sitnice koju je rijesilo niti 2min kalibracije Jedino ako ce te smetati nedostatak force fedbacka?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Nedavno sam si nabavio ovaj i s njim ubijam Dirt2 i Shift! http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=1168 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ja sam više mislio na ovak nešto: http://www.diskont24.com/product.php...cat=413&page=1 To je game pad jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da, to je gamepad. Bit ce dobar takav samo ne iz Diskonta jer ga u nekim drugim trgovinama dobijes za 50kn manje
![]() |
![]() |
#6 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Aha, od gamepada najbolji su ti rumblepad2 i xbox360 controller for windows. Dao bi prednost drugom jer ga ama baš sve igre prepoznaju i imaju profil za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
je ChillStream je kopija XBOX 360 kontrolera... dobra kopija, ali kopija... XBOX 360 kontroler jednostavno ima "bolji filing" od ChillStream-a... analogne kontrole su nekako preciznije i sam gamepad mi je nekako "bolje napravljen"... osobno imam ChillStream jedno 2-2.5 godine i odlican je... al ovo mi je jako tesko za objasnit... XBOX 360 kontroler je jednostavno bolji ![]() svakako preporuka za XBOX 360 kontroler ![]() e da... ChillStream nema vibru, ali ima ventilator hehe mozda je nekom to presudno za odabit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali zato imas program Xpadder kojim bilo kojoj tipi na gamepadu mozes pridruziti neku s tipkovnice. Eto tako recimo igram Silent Hill 2 na bezicnom Rumblepadu koji jednostavno nema dovoljno tipki (menu-om se po defaultu mozes kretati). 1 analogna gljiva mi sluzi za kretanje dok sam drugoj pridruzio 4 tipke kao i D-padu. Tako umjesto po defaultu maksimalnih 10 + kretanje imam 18 + kretanje. Za niti jednu radnju se ne trebam ustajati iz kreveta, niti za quick save i load ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
e pa to se traži da se zavalim na fotelju pred tv i rokaj... znači Xpadder mi treba... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|