![]() |
Preporuka za joystick?
Posudio frendov Trust predator, isprobao ga na NFS i Dirt i dopalo mi se!
Pa bi sebi nabavio neki malo kvalitetniji, da nije preskup a opet da je dobar! Neki prijedlog koja marka je najkvalitetnija, neki best buy smartbox i ostali šhiting bi zaobilazio koliko je god to moguće, jer sam imao volan njihov davno i nije se pokazao dobar po pitanju kvalitete! |
Kakvi su drugi ne bih znao, no ja sam imao ovaj i bio zadovoljan - niti jedna zamjerka osim sitnice koju je rijesilo niti 2min kalibracije
Jedino ako ce te smetati nedostatak force fedbacka? |
Nedavno sam si nabavio ovaj i s njim ubijam Dirt2 i Shift!
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=1168 |
ja sam više mislio na ovak nešto:
http://www.diskont24.com/product.php...cat=413&page=1 To je game pad jel? |
Da, to je gamepad.
Bit ce dobar takav samo ne iz Diskonta jer ga u nekim drugim trgovinama dobijes za 50kn manje |
Aha, od gamepada najbolji su ti rumblepad2 i xbox360 controller for windows. Dao bi prednost drugom jer ga ama baš sve igre prepoznaju i imaju profil za njega.
|
za xbox360 controller for windows misliš uđeš u igru i možeš bez tipkovnice po meniu?
Zar nije lohitech chillstream kopija toga xbox360 controlera? |
Cordless Rumblepad 2 ili Rumblepad 2 vulgaris (imam oba i po meni je bolje kvalitete ovaj zicani)...
|
Takoder glas za Rumblepad 2, odlicno radi u svim sportskim igrama i voznjama
|
Citiraj:
XBOX 360 kontroler jednostavno ima "bolji filing" od ChillStream-a... analogne kontrole su nekako preciznije i sam gamepad mi je nekako "bolje napravljen"... osobno imam ChillStream jedno 2-2.5 godine i odlican je... al ovo mi je jako tesko za objasnit... XBOX 360 kontroler je jednostavno bolji ;) svakako preporuka za XBOX 360 kontroler :amen: e da... ChillStream nema vibru, ali ima ventilator hehe mozda je nekom to presudno za odabit ;) |
Citiraj:
Ali zato imas program Xpadder kojim bilo kojoj tipi na gamepadu mozes pridruziti neku s tipkovnice. Eto tako recimo igram Silent Hill 2 na bezicnom Rumblepadu koji jednostavno nema dovoljno tipki (menu-om se po defaultu mozes kretati). 1 analogna gljiva mi sluzi za kretanje dok sam drugoj pridruzio 4 tipke kao i D-padu. Tako umjesto po defaultu maksimalnih 10 + kretanje imam 18 + kretanje. Za niti jednu radnju se ne trebam ustajati iz kreveta, niti za quick save i load :) |
e pa to se traži da se zavalim na fotelju pred tv i rokaj... znači Xpadder mi treba...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |