|
![]() |
#1 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
T: Igra za opustanje...
Evo posto su mi dosadile raznorazne pucacine, utrke i takve stvari gdje moram biti prvi il najbolji, trazim nesto s cime mogu ubit koji sat dok sam malo zivcan i tak to... Neku platformsku igricu u kojoj bi skupljao novcice, skakutao okolo i tak to... Pa eto, da cujem koje igre vas opustaju?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Crayon Physics, World of Goo, Armadillo Run, Crazy Machines, Super Mario ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#4 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Anno 1701... fantasticna igra za opustanje ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Lvl 94 WW Barbarian u Diablo II LoD i brzo protrčat kroz odabrane levele V poglavlja... ![]() Alternativno nabavit vreću za boksanje i objesit negdje di je prikladno, odlično za luftanje...
![]() |
#7 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Bejeweled 2 Deluxe (Endless game) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
mene total war opusta. i to toliko da mi sati prolaze kao minute... |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
free sex games ![]() ako si mislio na takvo opuštanje!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Razmišljala sam dal da predložim icy tower, al mene je ta igra znala tolko naživcirati. ![]() A santa claus in trouble sam igrala u osnovnoj školi, negdje 7-8 razred, na satovima informatike. ![]()
![]() |
#14 | |
Premuim
|
Citiraj:
Inace, nisam igrao nista od te veceri kad sam bio prezivcan, jednostavno sm otisao van i smrzo sam se ko pi*ka... al eto, bar nisam dangubio pred kompom... hehe---
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Serious Sam 1 i 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
FALLOUT 3 : GOTY , ne bez zezancije , mene opušta ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
heroes of might and magic 3, might and magic 8, kings bounty - the legend, plant vs zombies. sve tri prosao par puta, uzivam svaki put jer igre traju i traju.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Da,svakako..i Racers posebno,Creator,Island. ![]() Udari ti campeo po emulatorima,to je carstvo koje tražiš,pogotovo za SNES. ![]() ![]() http://www.rom-world.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premuim
|
Ima tu dobrih stvari... I da, jel ima kakva pametna igrica sa auticima gdje se jednostavno mogu vozikati gradom i gledati okolo gluposti i tak to... nabavio sma neki low volan, pa eto... GTA serijal isroban, ajmo sto ima dalje... DIRT2 isto fora vozit, al nije to to...
![]() |
#26 | |
Mišikus vulgaris
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6iiiBysgrdo U ovom videu možeš vidjet koje sve autiće imaš na raspolaganje kad prijeđeš igru i pred kraj sam izgled igre. Igrivost na visokom nivou, frend i ja znali u LANu špilat non stop. Definitivno neš ak tražiš neš za opuštanje a da ima veze sa vožnjom. Pada mi još na pamet Driver, ali jedinica gdje se sve odvijalo samo u autu. Meni super igra, naravno već sigurno zaboravljena, al meni će uvijek ostat u lijepom sijećanju. Uživaj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sma pokušavao sa svim moguđim emulatorima za volane i joystike i sve moguće i 0 bodova. btt Red Alert 2 je super igra, na easy staviš i udri ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Premuim
|
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Igra Rule the Rail! http://www.brainbombers.com/train_game_rtr/index.html Praviš sustave vlakića, gledaš kako to šljaka i opuštaš se. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|