![]() |
T: Igra za opustanje...
Evo posto su mi dosadile raznorazne pucacine, utrke i takve stvari gdje moram biti prvi il najbolji,
trazim nesto s cime mogu ubit koji sat dok sam malo zivcan i tak to... Neku platformsku igricu u kojoj bi skupljao novcice, skakutao okolo i tak to... Pa eto, da cujem koje igre vas opustaju? |
Crayon Physics, World of Goo, Armadillo Run, Crazy Machines, Super Mario :D, Trine, Machinarium, Sims...
|
|
Anno 1701... fantasticna igra za opustanje :)
|
Lvl 94 WW Barbarian u Diablo II LoD i brzo protrčat kroz odabrane levele V poglavlja... :D
Alternativno nabavit vreću za boksanje i objesit negdje di je prikladno, odlično za luftanje... |
bigfishgames.com :D Ja raznorazne gluposti za puštanje mozga na pašu tu pronalazim.
|
Bejeweled 2 Deluxe (Endless game)
|
World of Goo definitivno.
|
mene total war opusta. i to toliko da mi sati prolaze kao minute...
|
free sex games ;)
ako si mislio na takvo opuštanje!! |
santa claus in trouble.....povodom nadolazećih blagdana
|
Razmišljala sam dal da predložim icy tower, al mene je ta igra znala tolko naživcirati. :D
A santa claus in trouble sam igrala u osnovnoj školi, negdje 7-8 razred, na satovima informatike. :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, nisam igrao nista od te veceri kad sam bio prezivcan, jednostavno sm otisao van i smrzo sam se ko pi*ka... al eto, bar nisam dangubio pred kompom... hehe--- |
|
Serious Sam 1 i 2
|
Citiraj:
|
FALLOUT 3 : GOTY , ne bez zezancije , mene opušta:)
|
heroes of might and magic 3, might and magic 8, kings bounty - the legend, plant vs zombies.
sve tri prosao par puta, uzivam svaki put jer igre traju i traju....... |
Lego serijal uvijek, pocevsi od SW sage, preko obadva Indyja i sve do Batmana...kewl :D
|
Da,svakako..i Racers posebno,Creator,Island.:)
Udari ti campeo po emulatorima,to je carstvo koje tražiš,pogotovo za SNES.:kafa: Ja imam preko 1000 igara:D. http://www.rom-world.com/ |
Citiraj:
I Monkey Island nitko nije spomenuo, kul igra za relaksaciju. :) |
Putt-Putt and Pep's Balloon-o-Rama :D
Ako je nađeš |
Ima tu dobrih stvari...
I da, jel ima kakva pametna igrica sa auticima gdje se jednostavno mogu vozikati gradom i gledati okolo gluposti i tak to... nabavio sma neki low volan, pa eto... GTA serijal isroban, ajmo sto ima dalje... DIRT2 isto fora vozit, al nije to to... |
Kupis si Golfa jedinicu i vozi Misko. Vjerovatno manje kosta od tog volana :)
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6iiiBysgrdo U ovom videu možeš vidjet koje sve autiće imaš na raspolaganje kad prijeđeš igru i pred kraj sam izgled igre. Igrivost na visokom nivou, frend i ja znali u LANu špilat non stop. Definitivno neš ak tražiš neš za opuštanje a da ima veze sa vožnjom. Pada mi još na pamet Driver, ali jedinica gdje se sve odvijalo samo u autu. Meni super igra, naravno već sigurno zaboravljena, al meni će uvijek ostat u lijepom sijećanju. Uživaj!:goood: |
|
Citiraj:
Ja sma pokušavao sa svim moguđim emulatorima za volane i joystike i sve moguće i 0 bodova. btt Red Alert 2 je super igra, na easy staviš i udri:D |
Citiraj:
Neda mi se cekat 2h da mi se inst GTA4 i jos da me na kraju nest zeza, nemam zivaca... |
Igra Rule the Rail!
http://www.brainbombers.com/train_game_rtr/index.html Praviš sustave vlakića, gledaš kako to šljaka i opuštaš se. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |