|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() E posto imam web stranicu tj portal, pa me zanima koja je najbolja stranica za upload slike, da nestavljam sve na host server jer je samo 250mb-a. imageshack mi ne preporucujte jer je uzasan, osto sam bez 20ak slika, koje su obrisane s servera njihovog neznam kojim razlogom, tako da mi treba neka stranica gdje ce slike ostat duze malo. Hvala poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Spajam se svugdje na njega, pregledavam sve sto mi treba i kao da imam otvoren notepad doma ![]() >>> Codex Alimentarius <<< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
Ma kakvi, zidaj fajli koliko hoces. Ovo je autorov site na kojem cesto najavljuje sto kuha novo. >>> Codex Alimentarius <<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Preporucujem photobucket, a Pohrani je nepouzdan servis sa nepostojecom podrskom.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Night shift
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Čudno. Koristio sam Shrani i Pohrani u zadnjih par godina i nikad greške s njima, a imam veliku količinu slika na svojim accountovima tamo. Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Night shift
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() No zato mogu uredno pristupati bas svakom folderu i slici. Jedino sto je upload trenutno uspavan. Shrani je samozatajan za dojavu kad nesto rade, ali u praksi sve radi za 2-3 dana kao i prije. Mislim da sam neku kratku noticu vidio da ce nesto odrzavati ali trenutno ne vidim nista. Brzo ce to srediti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
Također niti ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam zasad na imagesforme, koji sam koristio dugo vremena prije nego što sam saznao za pohrani.com Ali taj blesavi imagesforme iako je brz briše slike nakon nekog vremena, što mi se sa pohrani nikad nije desilo
![]() |
#20 |
.
|
Abload.de je također odličan, prilično brz servis (unatoč pokojem popupu na početnoj), samo ima nekako gadne thumbnailove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Ma bit ce to sredjeno za koji dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
8-bit Gen.
|
Evo da se ne brinete dalje. ciTat : Poštovani! Greška će uskoro biti ispravljena Izvinjavamo se zbog neprilike. Pozdrav, Rok Kernc Odgovorni urednik Shrani ostaje najbolji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pohrani definitivno, iako možeš stavit backup na dropbox il tako nesto pa samo linkove stavit u spoiler neki tako da ako slike i nestanu sa pohrani da imaju zamjenu. Iako nevjerujem da će nestati pošto se drži već dugi niz godina s minimalnim problemima koji su rješeni nabrzinu.
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
zaslike.com
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Meni na Pohrani nedavno nestale tri važne galerije slika (teme na PCE), tako da ja više nikome ne vjerujem. pce.hostili.com isto bio pa riknuo kao i imageforme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Pohrani, meni osobno najbolji, simple fast and reliable. Nikakvih problema do sada.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|