PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Web dizajn, programiranje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Stranica za upload slike (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166904)

stipab 17.11.2009. 21:34

Stranica za upload slike

E posto imam web stranicu tj portal, pa me zanima koja je najbolja stranica za upload slike, da nestavljam sve na host server jer je samo 250mb-a. imageshack mi ne preporucujte jer je uzasan, osto sam bez 20ak slika, koje su obrisane s servera njihovog neznam kojim razlogom, tako da mi treba neka stranica gdje ce slike ostat duze malo. Hvala poz

dario_cile 17.11.2009. 21:43

http://www.imagesforme.com/

ja tu koristim pa vidi....

Visage 17.11.2009. 21:52

Citiraj:

Autor stipab (Post 1487384)
E posto imam web stranicu tj portal, pa me zanima koja je najbolja stranica za upload slike, da nestavljam sve na host server jer je samo 250mb-a. imageshack mi ne preporucujte jer je uzasan, osto sam bez 20ak slika, koje su obrisane s servera njihovog neznam kojim razlogom, tako da mi treba neka stranica gdje ce slike ostat duze malo. Hvala poz

Shrani bez premca. Ili u nedostatku dovitljivosti s tvoje strane (SLO IP dogovor sa adminom ili "nesto drugo") nacionalni : Pohrani

Spajam se svugdje na njega, pregledavam sve sto mi treba i kao da imam otvoren notepad doma :) Pouzdan i stalno nesto novo osmisljavaju. Upoznaj se sa opcijama jer ih ima puno vise nego sto se na prvi pogled cini.

>>> Codex Alimentarius <<<

stipab 17.11.2009. 22:47

Sad sam pogledo taj pohrani i izgleda dobro, registriro sam se odmah, jel imam kakvog ogranicenja kolko fileova mogu max uplodat?

Visage 17.11.2009. 23:04

Ma kakvi, zidaj fajli koliko hoces.

Ovo je autorov site na kojem cesto najavljuje sto kuha novo.

>>> Codex Alimentarius <<<

Raven_1 17.11.2009. 23:11

Preporucujem photobucket, a Pohrani je nepouzdan servis sa nepostojecom podrskom.

Visage 17.11.2009. 23:33

Citiraj:

Autor Raven_1 (Post 1487517)
Preporucujem photobucket, a Pohrani je nepouzdan servis sa nepostojecom podrskom.

U kojem smislu nepouzdan? Ne znam gdje oni drze servere (pohrani) i tko to uopce vodi. Ali ako su pola kao Shrani, problema ne bi trebao imati. Photobucket je u redu; cuva slike i ne gnjavi ali ucitava brdo stvari koje su nepotrebni usporivaci. Previse saroliko prema Shraniju. Shrani ima cistocu kao da stavljas na desktop ili u folder. Stvar ukusa.

Raven_1 17.11.2009. 23:37

Citiraj:

Autor Visage (Post 1487536)
U kojem smislu nepouzdan? Ne znam gdje oni drze servere (pohrani) i tko to uopce vodi. Ali ako su pola kao Shrani, problema ne bi trebao imati. Photobucket je u redu; cuva slike i ne gnjavi ali ucitava brdo stvari koje su nepotrebni usporivaci. Previse saroliko prema Shraniju. Shrani ima cistocu kao da stavljas na desktop ili u folder. Stvar ukusa.

Otvorio sam dva puta account tamo. Prvi put su nestale neke slike nakon samo mjesec dana, a onda nisam mogao pristupat accountu. Na drugom accountu je sve sljakalo ok i onda odjednom javi krivi password. Da stvar bude gora 2 sekunde prije uploadam slike i nakon toga ne mogu uci na sajt. Slao sam mail adminu i 0 bodova, password recovery ne sljaka. Inace slike su bili slike sa izleta i par komponenti tako da ne kuzim u cemu je stos. Ovo za Photobucket stoji, ali je bar pouzdan.

Razer 17.11.2009. 23:41

Čudno. Koristio sam Shrani i Pohrani u zadnjih par godina i nikad greške s njima, a imam veliku količinu slika na svojim accountovima tamo. Preporuka.

Raven_1 17.11.2009. 23:47

Citiraj:

Autor Razer (Post 1487542)
Čudno. Koristio sam Shrani i Pohrani u zadnjih par godina i nikad greške s njima, a imam veliku količinu slika na svojim accountovima tamo. Preporuka.

Slovenci me ne vole. :D Salu na stranu. Ne znam zasto mi se to dogodilo, ali ja im trecu sansu ne dam. Ne kazem da su losi, mozda je moj jedan od 1000 slucajeva, ali photobucket me nikad nije iznevjerio.

baban 07.12.2009. 17:40

sta je sa pohrani.com
vec par dana mi javlja 'page load error'

http://www.imagesforme.com/upload/5a80c598.jpg

imam tamo dosta fotki ali ko za quratz nece

Visage 07.12.2009. 18:06

Citiraj:

Autor agent orange (Post 1505395)
sta je sa pohrani.com
vec par dana mi javlja 'page load error' imam tamo dosta fotki ali ko za quratz nece

Trenutno imaju neki upgrade ili nesto sredjuju. Kod nas u deželi kad uploadam dobijem ovakvu poruku :)

No zato mogu uredno pristupati bas svakom folderu i slici. Jedino sto je upload trenutno uspavan. Shrani je samozatajan za dojavu kad nesto rade, ali u praksi sve radi za 2-3 dana kao i prije. Mislim da sam neku kratku noticu vidio da ce nesto odrzavati ali trenutno ne vidim nista.

Brzo ce to srediti.

baban 07.12.2009. 18:11

ako je tako oprastam im:D
ok thanx:chears:

hammer_of_thor 07.12.2009. 18:41

Nadam se da će pohrani.com brzo online, fale mi :D
Isto tak valjd će ostati moje slike i moji folderi.

Visage 07.12.2009. 18:52

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1505449)
Nadam se da će pohrani.com brzo online, fale mi :D Isto tak valjd će ostati moje slike i moji folderi.

Znaci vi u Hrvaškoj ne morete uopce pristupati svojim slikama? Jer kod mene je samo stavljanje novih problem.

hammer_of_thor 07.12.2009. 18:55

Ne mogu uopče otvoriti stranicu a kamoli pristupiti mapama :)

Visage 07.12.2009. 18:57

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1505463)
Ne mogu uopče otvoriti stranicu a kamoli pristupiti mapama :)

Bit ce da je to to uslo u zaostalu problematiku sukcesije :D :D

Razer 07.12.2009. 19:03

Također niti ja :( Prvo se problem manifestirao kao i kod tebe, samo pri uploadu novih slika, ali sada je cijeli servis nedostupan. Šteta, nadam se da će to što prije riješiti.

hammer_of_thor 07.12.2009. 19:07

Ja sam zasad na imagesforme, koji sam koristio dugo vremena prije nego što sam saznao za pohrani.com
Ali taj blesavi imagesforme iako je brz briše slike nakon nekog vremena, što mi se sa pohrani nikad nije desilo

Razer 07.12.2009. 19:08

Abload.de je također odličan, prilično brz servis (unatoč pokojem popupu na početnoj), samo ima nekako gadne thumbnailove :D

Visage 07.12.2009. 19:09

Citiraj:

Autor Razer (Post 1505470)
Također niti ja :( Prvo se problem manifestirao kao i kod tebe, samo pri uploadu novih slika, ali sada je cijeli servis nedostupan. Šteta, nadam se da će to što prije riješiti.

Joško Joras vec dugo planira osvetu. Mažnjavanje fotki je tek prva faza :D

Ma bit ce to sredjeno za koji dan.

Visage 08.12.2009. 10:04

Evo da se ne brinete dalje.

ciTat :

Poštovani!

Greška će uskoro biti ispravljena
Izvinjavamo se zbog neprilike.

Pozdrav,
Rok Kernc
Odgovorni urednik

Shrani ostaje najbolji :)

http://img37.imageshack.us/img37/217/img7712f.jpg

Wozniak jR. 06.09.2012. 11:08

Dragi moji, imam u planu sad za par dana staviti tu na forum rad o VoIP-u pa me zanima gdje mogu staviti slike i biti siguran da nece tako brzo nestati?

Pupo 06.09.2012. 11:37

Pohrani definitivno, iako možeš stavit backup na dropbox il tako nesto pa samo linkove stavit u spoiler neki tako da ako slike i nestanu sa pohrani da imaju zamjenu. Iako nevjerujem da će nestati pošto se drži već dugi niz godina s minimalnim problemima koji su rješeni nabrzinu.

Wozniak jR. 06.09.2012. 11:40

Hvala ti ;D

xenobuzz 17.09.2012. 13:45

zaslike.com

kian 17.09.2012. 21:47

Meni na Pohrani nedavno nestale tri važne galerije slika (teme na PCE), tako da ja više nikome ne vjerujem.
pce.hostili.com isto bio pa riknuo kao i imageforme :nono:

Drift_King 27.09.2012. 17:14

Pohrani, meni osobno najbolji, simple fast and reliable. Nikakvih problema do sada.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58.