|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Nova konfa neće startati
Juce dobio AMD phenom II x4 955BE proc, plocu MSI 790FX-GD70 i DDR3 RAM, sve to spojim, stavim i grafu (ATI 4850) ali komp nece da starta, upali se sve i svi cooleri rade ali jednostavno na monitoru ne vidim nista i cooler na grafickoj je veoma bucan i brz i crvene lampice na grafi svijetle, alil je strujni kabal na grafi takodjer ukljucen! Sumnjam da je do napajanja imam be quiet BQT EP-350W koje je normalno radilo sa mojim starim AMD X2 procesorom i maticnom. Molim za pomoc popizdio sam!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Promjeni to napajanje.. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63844 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Znaci do napajanja je? OK koje napajanje da kupim, mislio sam uzeti neko od 600W nadam se da je to dovoljno jer na linku sto si postao pise Max sustained power consumption (watts) 575W ali nisam mogai izabrati svoj proc pa sam izabrao phenom x4 9850. Koje sada uzeti OCZ StealthXStream, 600W ili Raptoxx Professional 600W ATX 2.0? Oni mi odgovaraju zbog cijene i 600w |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravi to sto pise na kutiji grafe glede zahtjeva i obavezno prekrizi Raptoxx. Uzmi Corsair CX400 koji je dosta za 2 tvoje konfe iako bi i neki Chieftec 400/450W bio dovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|