|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Naljepnice s laptopa
Evo ovako. Ne volim naljepnice na laptopu i dok sam ih skidao ispod jedne je ostalo ono gusto i tvrdo ljepilo koje ne mogu više skinuti. Zanima me kojim sredstvom to mogu skinuti a da ne oštetim boju na kućištu? WD40, alkohol, aceton? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
samo vrućom vodom malo natapaj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja to sa ivasolom rjesavam. malo ili vise razrijedenim, za svaki slucaj jer moze biti agresivan.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nafta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Skinuo sam ih! Tretman laptopa u tri koraka! Dobro umočiti krpu u ulje (čepinsko suncokretovo), namočiti ljepilo i ostaviti malo da djeluje. Nakon nekoliko minuta krpom (najbolje neka bude malo grublja) trljanjem skinuti ljepilo. Čarlijem oprati i odmastiti plastiku. Ispolirati čistom krpom i sredstvom za čišćenje stakla! Moj laptop sad nema niti jednu naljepnicu... A vaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ostaci brzog ljepila - kako skinuti?
Mali bumpić teme da bezveze zbog par postova ne otvaram novu, kapnulo mi malo brzog ljepila na podlogu za miša (aluminij), kako to sada skinuti bez da sastružem boju sa podloge? Isto recept sa WD-om 40? UPDATE - mrlja uklonjena struganjem džepnim nožićem površine natopljene s WD40 ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 28.03.2010. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Inače, aceton je dobar za skidanje kontaktnog ljepila jedino ako nije plastika u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|