|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Blokiranje Counter Strike Sourcea
nakon nekog igranja otprilike 20min cs:s odjednom mi igra uspori i ekipu na ventu cujem isprekidano i in game voice isto, sto bi mogao biti razlog tome, da reinstall igru ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ako ti se to događa i na još nekim igrama, sigurno ti se pregrijava proc ili ako se javlja u idle, onda imaš neki spyware sad da bi bolje mogli odrediti bez metode kristalne kugle, napiši koju konfu imaš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
acer 5920G laptop, najvjerojatnije je onda zbog pregrijavanja jer se dosta grije laptop CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 73 °C (163 °F) CPU #1 / Core #2 74 °C (165 °F) GPU Diode 72 °C (162 °F) ovo je u idlle stanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nazalost da sutra idem po prijenosni cooler naso sam neki povoljni on bi trebo drasticno smanjit tu temp, kad sutra probam vidjet cu jel definitivno od vrucine to za counter |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nabavio sam prijenosni cooler e sad i dalje se previse grije sto je jos moguci problem????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisi odgovorio je li to temperatura u mirovanju ili pod opterećenjem. Ako se radi o opterećenju, nemaš brige, dobre su temp.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
napiso sam su drugom postu temp i da je u idle stanju Temperatures CPU 69 °C (156 °F) CPU #1 / Core #1 65 °C (149 °F) CPU #1 / Core #2 65 °C (149 °F) GPU Diode 58 °C (136 °F) WDC WD3200BEVT-22ZCT0 46 °C (115 °F) Voltage Values CPU Core 1.21 V evo novih temp, sad speedfan jel bi to pomoglo i kako conigurirat za moj laptop? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
viš sve one otvore dole na lapu? e, digni ga na neš povišeno, da nijedna od tih rupa nije pokrivena. većina tih podloga za "hlađenje" je pizdin dim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
imo sam i to nebrini i isto se grije mada s ovim collerom je 10C manja temp ako neko zna jos nesto ili da ga saljem Recru na servis tj reklamaciju ili da nanesu novu pastu i da ga prociste? jel vrijedi to za garanciju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Pa, pogledaj kakvo ti je stanje unutar laptopa na putanji ventilator - heatsink na procu. Iako ovo sto si ti napisao da je do pregrijavanja proca u CS-S-u cudno mi je. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|