![]() |
Blokiranje Counter Strike Sourcea
nakon nekog igranja otprilike 20min cs:s odjednom mi igra uspori i ekipu na ventu cujem isprekidano i in game voice isto, sto bi mogao biti razlog tome, da reinstall igru ??
|
ako ti se to događa i na još nekim igrama, sigurno ti se pregrijava proc ili ako se javlja u idle, onda imaš neki spyware
sad da bi bolje mogli odrediti bez metode kristalne kugle, napiši koju konfu imaš |
acer 5920G laptop, najvjerojatnije je onda zbog pregrijavanja jer se dosta grije laptop
CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 73 °C (163 °F) CPU #1 / Core #2 74 °C (165 °F) GPU Diode 72 °C (162 °F) ovo je u idlle stanju |
LOL
Ne da se pregrijava,nego da... |
Citiraj:
|
nazalost da sutra idem po prijenosni cooler naso sam neki povoljni
on bi trebo drasticno smanjit tu temp, kad sutra probam vidjet cu jel definitivno od vrucine to za counter |
ma, 100% sam siguran da je do toga...
probaj nekim programima za OC smanjiti voltaže na procu ili još bolje, otvori laptop pa počisti prašinu :D |
nabavio sam prijenosni cooler e sad i dalje se previse grije
sto je jos moguci problem????????????? |
Nisi odgovorio je li to temperatura u mirovanju ili pod opterećenjem. Ako se radi o opterećenju, nemaš brige, dobre su temp.
|
napiso sam su drugom postu temp i da je u idle stanju
Temperatures CPU 69 °C (156 °F) CPU #1 / Core #1 65 °C (149 °F) CPU #1 / Core #2 65 °C (149 °F) GPU Diode 58 °C (136 °F) WDC WD3200BEVT-22ZCT0 46 °C (115 °F) Voltage Values CPU Core 1.21 V evo novih temp, sad speedfan jel bi to pomoglo i kako conigurirat za moj laptop? |
viš sve one otvore dole na lapu? e, digni ga na neš povišeno, da nijedna od tih rupa nije pokrivena. većina tih podloga za "hlađenje" je pizdin dim.
|
imo sam i to nebrini i isto se grije mada s ovim collerom je 10C manja temp
ako neko zna jos nesto ili da ga saljem Recru na servis tj reklamaciju ili da nanesu novu pastu i da ga prociste? jel vrijedi to za garanciju ? |
Pa, pogledaj kakvo ti je stanje unutar laptopa na putanji ventilator - heatsink na procu.
Iako ovo sto si ti napisao da je do pregrijavanja proca u CS-S-u cudno mi je. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |