|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
GB 3d Aurora vodeno hlađenje
poz, u pripremama sam za modding Aurore i ugradnju vodenog hlađenja za cpu te prilažem zamišljenu skicu rasporeda dijelova (sve iz EKW). Pitanja: - odokativno sam došao da mi je potrebno max 3m crijeva, - pošto je radijator jedini dio koji sadrži bakar koji dodatak destiliranoj vodi moram ubaciti u sustav, - da li je bolje staviti rad na krov ili iza (Magicool Pro III) ![]() hvala
![]() |
#2 |
Tt owner and hater
Datum registracije: Mar 2009
|
3m bi bila sasvim solidna, al uzmi 4 za svaki slučaj (koja imaš u planu?) Oooovoga, a vodeni blok je rađen od čega? Ma sam rukni antikorozivni neki, ak ne želiš preskupo proć kupiš na benzinskoj rashladnu za auto (ak more hladit auto može i tvoj komp ![]() Ak imaš prostora odozada sam ga stavi, al osmisli neki patent kako ga namontirat. Skopiraj Tt il si stavi neke distancere, ug, budi kreativan! E da, a za rezervoar, radje ga polegni dolje ili ga izbaci van na neko fora mjesto na kejsu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() @autor teme: Danas sam se čuo sa Eddyem, u vezi antikorozivnog sranja, antifriz u omjeru 1:10 sa destiliranom vodom je jedino isplativo, anticorro sranje nije dobro za laing pumpe... ![]() Rad, gore ili dolje, tako da vodoravno stoji, strujanje zraka je prirodnije. 4m crijeva, prvi put slažeš, od viška glava ne boli. Ja za ovaj shipment naručujem bar 6m.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|