![]() |
GB 3d Aurora vodeno hlađenje
poz,
u pripremama sam za modding Aurore i ugradnju vodenog hlađenja za cpu te prilažem zamišljenu skicu rasporeda dijelova (sve iz EKW). Pitanja: - odokativno sam došao da mi je potrebno max 3m crijeva, - pošto je radijator jedini dio koji sadrži bakar koji dodatak destiliranoj vodi moram ubaciti u sustav, - da li je bolje staviti rad na krov ili iza (Magicool Pro III) http://slike.hr/slika/gbauroraiznutra2h2o0th.jpg hvala |
3m bi bila sasvim solidna, al uzmi 4 za svaki slučaj (koja imaš u planu?)
Oooovoga, a vodeni blok je rađen od čega? Ma sam rukni antikorozivni neki, ak ne želiš preskupo proć kupiš na benzinskoj rashladnu za auto (ak more hladit auto može i tvoj komp :D) Ak imaš prostora odozada sam ga stavi, al osmisli neki patent kako ga namontirat. Skopiraj Tt il si stavi neke distancere, ug, budi kreativan! E da, a za rezervoar, radje ga polegni dolje ili ga izbaci van na neko fora mjesto na kejsu :D |
Citiraj:
@autor teme: Danas sam se čuo sa Eddyem, u vezi antikorozivnog sranja, antifriz u omjeru 1:10 sa destiliranom vodom je jedino isplativo, anticorro sranje nije dobro za laing pumpe... :) Rad, gore ili dolje, tako da vodoravno stoji, strujanje zraka je prirodnije. 4m crijeva, prvi put slažeš, od viška glava ne boli. Ja za ovaj shipment naručujem bar 6m. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |