|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() isplati li se uzet ovaj mobitel u VIP paketu? čini mi se dosta povoljnim za 1500 kn... ako ne,preporučite neki drugi do 1500kn( TRAJANJE BATERIJE I ERGONOMIJA TIPKI NA 1.MJESTU) ![]()
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja imam 525-icu, kupljena prije pola godine, ergonomija tipki dobra, kvaliteta izrade loša ![]() ![]() Malo me jebe utor za punjač, mislim da je od bakra, dapače, jako oksidiranog bakra ![]() IMO uzmi neku Nokiu, ako zbog ničega, onda zbog kvalitete. ![]() P.S. Na puno tipaka je nasrano vodafone live, it pisses me off ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Za te pare v5xx je najbolje šta ćeš nać... A ove vodafone tipke... ništa šta jedan flash ne može sredit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma ja sam svoju sredio do kraja. Kamera u trenu radi dakle nema kašnjenja kod brzog micanja moba, ima 7MB gledanje filmića, evo ovih danas bi trebalo doć i snimanje filmova......uglavnom za 1500kn nemožeš dobit bolji mob. Jednostavno ne vrijedi davat za NOkiu neku veću lovu od ove a nećeš dobit ništa bolji mobač. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
znači,v550 je best buy? ok...tnx
![]() |
#7 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Moja je 525, vjerojatno i Freekova, pa ne bi trebalo biti razlike između te i 550; kupuj. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|