|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Zeza Pioneer Dvr 107 D!!!!!!!
Taj famozni Pioneer mi uništi 2 dobra TDK-ova DVD+R 1-8x!!fuming: Pržio umjereno na 4x; Sve OK, ali kad dođe do kraja 100% onda pukne na lead-out.: ![]() Pržilica mi skoro nova (tek 5 mj.), pržio sam u Neru 6.0 , isto kao i u Shrinku 3.2 i opet isto. Je bila "reautorizirana" DVD kompilacija od više titlova, ali sve uredno staje na 4.7GB, radilo je prije nebi to smjelo biti problem!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Jesi mijenjao firmware u zadnje vrijeme? Ako jesi, vrati stari. Meni je NEC radio još veće ludosti. Prebacio ga na novi firmware (službeni), a on uništavao DVD-ove. Na 4× bi snimio svaki 20., stalno bacao power calibration error, nije vidio RW DVD-ove. Kad sam vratio na stari firmware, sve odjednom proradilo. Sve vidi, snima 4×...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nisam mijenjao uopće firmware. Kako je kupljen ver. 1.13 tako je i ostao. Nisam htio jer sam čuo da se mijenjanjem firmwarea gubi garancija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Sve mogu razumiti, al taj pioneer se toliko hvali (zato sam ga i kupio), a on već sad tako zahebava. Pa tko je tu lud :confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam taj snimač, zapržio sam sigurno 50-ak DVDova i nijedan nije uništio. Inače, pukni firmware 1.18, taj ja imam i nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
Za NEC-a ako je ispravan ovo nije sigurno točno, (Eventualno da nije flash proso kak treba ali..) A kaj se tice tog pajonira to je generacija nec.a 2500 , koji je sad bez beda postal DL samo upgradeom firmware-a. a vec je out of box przil kvalitetnije od 107. Upgrade firmware bi mogao pomoci u toliko da prosiri bazu medija, u slucaju da mediji na koje przis vec nisu u bazi firmware-a koji imas. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
EVo jednog pitanja. Ja sam flashao svoj 107D i na kraju flasha je pisalo da se firmware nemože vratiti na staro, e sad moje pitanje je: da li ja mogu staviti neki drugi firmware ,a da ne sjebem pržu
![]() |
#10 | |
|
Citiraj:
Novi firmware jednostavno nije prepoznavao DVD-RW. A otkad sam vratio na stari firmware, napravio sam cca 20 DVD-ova snimljenih 4× i nijedan nije bacio PCE, dok je prije, na novom firmware-u to bio slučaj s 90% DVD-ova. Opet je u pitanju isti proizvođač DVD-ova, čak su bili i iz iste kutije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
Do sad sam flasho NEC-a sa 1.06, 1.07 (2500a) 2.16, 2F7, 2F8(2510A)...dakle sa svom koji si do sad postojali...Stvarno nisam imo problema, al opet mozda nemam medij koji ti imas... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Ja imam staru verziju NEC-a 1300ND, i najbolje mi radi firm 1.10B. A medije u zadnje vrijeme koristim isključivo Traxdatine, zato me i čudilo kad su počeli pravit probleme. Dok to nisam povezao s upgrade-om firmware-a. Tako mi i treba kad sam rob novih driver-a i ostalog. ![]()
![]() |
#13 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
gigamaster,sony,proformance,kvark,dysan ,imation) i nisam imao nikakvih problema.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|