|
![]() |
#1 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Matrox announces two new M-Series graphics cards
Citiraj:
I još malo na temu: Matrox reveals DisplayPort-supporting DualHead2Go and TripleHead2Go Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Samo da cijena nebude k'o sa Phareliama u ono doba, i da grafičke čak i rade i bit će dobro. Sviđa mi se ovo triple i quad monitor setup. (Zbog toga su ih i napravili valjda) ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Matrox Epizoda: Fantomsko Svjetlucanje u ulici Brijestova
... staro vec 2 tjedna i tocno tjedan dana mi stoji otvorena tema u TAB-u da je spomenem na forumu. Ne sjecam se kad sam zadnji put imao ovakvu hardversku nemoc u realizaciji kontakta! Jos jedan u nizu novih proizvoda. Samo sve ce biti jako upitno. Vec 2-3 mjeseca ni EU ni sama centrala ne dize telefone. Nakon velebne podrske (gdje su nestali postovi ispod mene?) pa ukidanja najboljeg support foruma na svijetu. Pa do uzasne kretenske web podrske preko 10 forumulara dok se dokopas neke zive osobe ![]() Ima 2-3 mjeseca kako svako malo nazovem EU ili centralu i nonstop ista poruka. Identicna poruka CA/EU/US; identicni zenski glas koji je bio samo u Kanadiji i nigdje drugdje. Upisem blesavi product ID pa cekam na dva kontinenta i jednostavno nakon silnih robota, centrala jednostavno odfuka u mrak tisine. Da stvar bude gora, Matrox je privatna kompanije i nije duzna javno iznostiti podatke o poslovanju. Pa je tako jos zatvorenija u ovakvim fantomskim epizodama. Veliki ili privatni zakukuljeni sektori poput ovog, postaju nepodnosljivi za izravnu komunikaciju. Posebno kad pocinju prikrivati bananu. Ni portira dobiti ne mogu. Hladno sterilno preko robota/telefona i ne vodi nigdje. Na mail tocno 3 mjeseca ne respondiraju a nikad nije proslo vise od 2 dana (odkad nema foruma) da se glavni George iz podrske nije odazvao. Uz ovo ljigavo ponasanje, posebno je sr#~!e kad uredno nastavljaju svim reganim korisnicima slati dojave o novim (?) proizvodima! Na Net-u nigdje ni jednog foruma koji uopce ima neko pracenja Matroxa. K. takodjer sve pretrazio i nista mi nije znao reci vise od ovoga sto i sam znam = koma. Naci nekoga i zamoliti da fizicki ode do tih nesretnika. Jedno pitanje i molba kad je vec otvorena nova Matrox tema 1) Koji je najveci IT test izvor na webu za testiranje kartica? Mislim iskljucivo u smislu velicine, ugleda i broju sponzora koji ga pokrivaju? Dakle koji je trenutno The Site za sve gamere i opcenito prvi izvor za testiranje kartica? Mislim da ce mi biti od koristi, jer kladim se da uopce i ne znaju za ovu trenutnu Matrox ingoranciju. 2) Svi koji ovo citaju, zamolio bih da kliknu ovdje i samo pastiraju ovaj tekst : Respected Matrox, It is most intriguing how you present your latest M9138 and M9148 products, while for months you offer not even a glimpse of product support to any of your products? Tried and true with both EU and Canadian support office. Perhaps both support and those new products of yours are being offered in some parallel dimension? If so, could you please point us how to obtain proper communication with such sphere? If by any chance, some living entity, preferably humanoid still resides within Matrox headquarters... could you kindly communicate such abilities to your handful of loyal customers who are still crazy to entertain the very idea of purchasing your latest M range - while served with zero respect/support at the same time! Sincerely yours (in misery) in Matrox, Jack T. Colton Volio bih da prime sa sto vise adresa ovo pitanje. Bez brige, Matrox ne salje Spam a ionako mozete ostaviti neku beznacajnu adresu koja vam nije glavna. Hvala ![]() ____________________________ >>> PCE kolegijalna molba <<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Evo uredno odgovaraju... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Hehehe ![]() Kao prvo hvala ti sto si bio dobre volje baciti svoj pozdrav Matroxu Newalss. Razumljivo da si tako dozivio te refleksne EU poruke jer nisi u toku sto sam sve preduzimao. Sto po mailu sto po pozivima, ovaj forumski dio je taman dosao kao biser na kraju jer sam nekoliko sati po postanju, vec uspio dobiti glavonju iz centrale. Nakon 20 minuta pomoci medjunarodne sluzbe pa onda listanja njihovih brojeva... uspio sam na malu prevaru doci konacno do zivih ljudi. Ova prica koju svima salju na mail (sokirani i zacudjeni) je samo refleksija onoga sto je pokrenuto nakon tog razgovora, ali i hrpe poruka sto od mene sto od drugih njihovim glavnim akterima. Ipak su ih pokrenule ove poruke pa su prvo digli EU i inu ekipu na budjenje. No oni su nazalost tek repetirori same centrale. A sama centrala je vec 3 mjeseca do daske bila mrtva komunikacijom. Jucer mi je glavna žena Matrox UK-a (nakon razgovora sa centralom) priznala da nije imala pojma koliko je ljudi otislo iz podrske nakon sto je na moje inzistiranje provjerila nekoliko imena, ukljucujuci Georga koji je bio jedan zadnjih "starih" meštrova. EU ekipa je mahom u igri za distribuciju i promo stvari. A nama su trebale same glavonje. Kao sto vidis na dnu svog maila (Managing Director) prepoznajes vrlo HR prezime, zar ne? ![]() Nekoliko glasova ipak moze pokrenuti promjene. Izuzetno mi je drago da to mogu posvjedociti u ovoj Matrox epizodi. Jos da ih se samo nekako ponovo nagovori na stari forum ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|