|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ram ASAP
znam da ima 2000 ovakvih threadova al evo trebam savjet. kanim kupiz novi ram i razmisljam sta cu mislim se između spuer taletna, corsair value, kiingmax hardocore 466... Najblizi sam odluci na super talanet al eto zanima me vase misljenje... trebam sutra ici kupit...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Corsair value! ide visoko! A li neznam za onaj OCZ! isto nešto kao value! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ocz popapa tog korsa ![]() a a imas para...hehe uzmi si ll (low latency) rame |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
btw. da jos dodam i Kingmax Hardcore 500 sa zelenim heatsinkom... dal to valja? sad sam prazan, kubio ja nesto bolje ali trenutno sam kratak sa parama a rami mi trebaju asap...
![]() |
#6 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Držim ga na 400 sa latencijama 2-3-3-5 a pročitaj u novom Bugu dokle sve ide! Dobija je i Bug preporuku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Trek ajd uzmi OCZ pa javi kak ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
kingmax
kingmax si the best.svakako kingmax.imam ga i mrak je
![]() |
#9 |
Premium
|
strah me OCZ kupit jer neznam nista, mislim nevjerujem ovom najjeftinijem modulu, skupima vjeruejm a strah me da ovo nije ko geli value... Izgleda da cu kupit ST... Kingmax kao sta je i prije receno ima 2 serije rama, za recenzije i za masu... Ove za masu i nisu bas nesto dobre... Sto se buga tice tu je do mene i vjerujem mu onolko kolko vjerujem MJu da nije bio na pasticnim operacijama i da je bjelac... Bug je WC štivo...
![]() |
#10 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() PC4000 HC je vrlo dobar, ja ga držim na 400 na 2-3-3-5 ali prika ga je testira i njemu ide dosta više na CL2, uglavnom tlaći me da mu prodam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma nije da ja tebi ne vjerujem, nego vjerujem da je kingmax ko lutrija... nakraju nisam kupio jos rame jer u autronicu (5 godina garancije) nisu imali ST tek u ponedeljak tako da jos razmisljam koje cu ![]()
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pa i sa super talentom nes puno pogrijesit...a to sa kingmaxom stima ![]() ![]() ![]() ide i na 2-3-2-5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ja imam 2x512 MB Kingmax HC500 i idu mi do nekih 508 na latencijama 2,5-3-3-8 i svakako ti ga preporučujem. p.s. zeleni pcb i zeleni heatsink
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ok znam da je proslo malo vremena! ali valjda nekim svemirskim mocima autronic nije jos dobio memoriju i na tome im hvala! jer sam se sjetio da cu dobit para na prodaji starih rama ![]() ugalvnom imam buđet od 2300kn ![]() malo sam promjenio pricu ![]() sad gledam ram pc-3200, 1024mb, ddr, ocz, kit, performance el, ddr 400 mhz, 2 x 512mb ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair xl, kit, twinx, black, ddr 400 mhz, 2 x 512mb ajmo pcexovci meni je pretesko odlucit ![]() kupovo bi 512 po 512 ali to nije vazno razmak među kupnjom je ono 7 dana ![]() fakat neznam koj bi oba dva su opaki koji su bolji?
![]() |
#17 |
Premium
|
je li taj OCZ el platinum rev2! ako nije onda uzmi Corsair XL ali bolje uzmi gore navedeni OCZ znači 2 x 512 MB PC3200 OCZ el platinum rev2! to je najbolja mema na tržištu! ali ako si mislio onaj jeftiniji onda uzmi XL jer je on baziran na Samsung TCCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ako si gledao te rame u linksu onda je bolji corsair jer on ima TCCD cipove,a ovaj slabiji OCZ nema i latencije su mu 2-3-2-5. Kao sto ti je rekao Darth Revan OCZ mora biti REV2 da ima tccd
![]() |
#20 |
Premium
|
Corsair XL cu onda edit: dam it ![]() sad sam u k, razmisljam sta ce mi ti rami nisam neki ocer preveliki bolje kupit jeftiniji ram i onda jos 2x 120 seage i radi 5 nabacit... ajd ovako 1. ispricavam se na zbunjivanju javnosti ali kanditadi za ram se mjenjaju 2. kandidati su Super Talen 2x 512 Cl2 2x ram pc-3200, 512mb, ddr, ocz, premier, ddr 400 mhz 2x Corsair Value 512 sorry na zbunjivanju...
Biti lud ima prednosti koje razumiju samo ludjaci ![]() FKT meber jednog dana high priest... Zadnje izmijenjeno od: Trek. 08.12.2004. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pink Floyd fan
|
Jel ove: ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 512mb 1.513,83 KN Pratim raspravu, jer sam i sam u dilemi sto da uzmem... kad docekam nf4, OCZ mi je malo preskup. Koja memorija bi bila ono best buy? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
puno ljudi hvali super talen a napairu super talent mi je ono bas dobar.. kakav je u praksi?
![]() |
#25 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
220 MHz@2.5 V - 2-3-2-11 230 MHz@2.9 V - 2-3-2-11 Situacija kod mene.. Nisam testirao cas 2.5 jer me ne zanima ta kombinacija. Sve je prime stabilno (test od 12 h). 2x512 dvostrani moduli sa srebrnim zaljepljenim hladnjacima
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
fala puno to mi se jako svidja jer sam shvatio mi netreba opce oc, bar sad, razmisljam bas da prodam disk ovaj od 80 i kupim jos 2x barica od 120 i stavim u raid5
![]() |
#27 | |
Pink Floyd fan
|
A dokle ide taj Corsair VALUE? Par postova nize ima za super talent... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|