![]() |
Ram ASAP
znam da ima 2000 ovakvih threadova
al evo trebam savjet. kanim kupiz novi ram i razmisljam sta cu mislim se između spuer taletna, corsair value, kiingmax hardocore 466... Najblizi sam odluci na super talanet al eto zanima me vase misljenje... trebam sutra ici kupit... |
Corsair value! ide visoko! A li neznam za onaj OCZ! isto nešto kao value!
|
ocz popapa tog korsa;)onak za info...a u cijenovnoj kategoriji koju si gledao...(700-800 kuna tak)ti ej bolje uzet korsa value...
a a imas para...hehe uzmi si ll (low latency) rame |
Citiraj:
|
btw. da jos dodam i Kingmax Hardcore 500 sa zelenim heatsinkom...
dal to valja? sad sam prazan, kubio ja nesto bolje ali trenutno sam kratak sa parama a rami mi trebaju asap... |
Citiraj:
Držim ga na 400 sa latencijama 2-3-3-5 a pročitaj u novom Bugu dokle sve ide! Dobija je i Bug preporuku :) Svaku preporuku dajem. |
Trek ajd uzmi OCZ pa javi kak ide:D
|
kingmax
kingmax si the best.svakako kingmax.imam ga i mrak je
|
strah me OCZ kupit jer neznam nista, mislim nevjerujem ovom najjeftinijem modulu, skupima vjeruejm a strah me da ovo nije ko geli value...
Izgleda da cu kupit ST... Kingmax kao sta je i prije receno ima 2 serije rama, za recenzije i za masu... Ove za masu i nisu bas nesto dobre... Sto se buga tice tu je do mene i vjerujem mu onolko kolko vjerujem MJu da nije bio na pasticnim operacijama i da je bjelac... Bug je WC štivo... |
Citiraj:
PC4000 HC je vrlo dobar, ja ga držim na 400 na 2-3-3-5 ali prika ga je testira i njemu ide dosta više na CL2, uglavnom tlaći me da mu prodam :) Nisam ga pita koje je rezultate postiga jer je gazija cilu mašinu pa bi mi o tome 2 dana pripovida :) |
ma nije da ja tebi ne vjerujem, nego vjerujem da je kingmax ko lutrija...
nakraju nisam kupio jos rame jer u autronicu (5 godina garancije) nisu imali ST tek u ponedeljak tako da jos razmisljam koje cu :D |
pa i sa super talentom nes puno pogrijesit...a to sa kingmaxom stima;)cista lutrija:D al tek od 512 module...256 su uvijek bili dobri...;)pogotovo 433 SR...a kod mene HC 500(ne zeleni:P)
ide i na 2-3-2-5:D |
ja imam 2x512 MB Kingmax HC500 i idu mi do nekih 508 na latencijama 2,5-3-3-8 i svakako ti ga preporučujem.
p.s. zeleni pcb i zeleni heatsink |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok znam da je proslo malo vremena!
ali valjda nekim svemirskim mocima autronic nije jos dobio memoriju i na tome im hvala! jer sam se sjetio da cu dobit para na prodaji starih rama :D ugalvnom imam buđet od 2300kn :D malo sam promjenio pricu :D sad gledam ram pc-3200, 1024mb, ddr, ocz, kit, performance el, ddr 400 mhz, 2 x 512mb ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair xl, kit, twinx, black, ddr 400 mhz, 2 x 512mb ajmo pcexovci meni je pretesko odlucit :D kupovo bi 512 po 512 ali to nije vazno razmak među kupnjom je ono 7 dana :D fakat neznam koj bi oba dva su opaki koji su bolji? |
je li taj OCZ el platinum rev2! ako nije onda uzmi Corsair XL ali bolje uzmi gore navedeni OCZ znači 2 x 512 MB PC3200 OCZ el platinum rev2! to je najbolja mema na tržištu! ali ako si mislio onaj jeftiniji onda uzmi XL jer je on baziran na Samsung TCCD
|
Ako si gledao te rame u linksu onda je bolji corsair jer on ima TCCD cipove,a ovaj slabiji OCZ nema i latencije su mu 2-3-2-5.
Kao sto ti je rekao Darth Revan OCZ mora biti REV2 da ima tccd |
Cijena za gotovinu:
2.474,89 KN ram pc-3200, 1024mb, ddr, ocz, kit, platinum el rev 2, ddr 400 mhz, 2 x 512mb e taj ram moraš gledat! ili Corsair XL! |
Corsair XL cu onda
edit: dam it :D sad sam u k, razmisljam sta ce mi ti rami nisam neki ocer preveliki bolje kupit jeftiniji ram i onda jos 2x 120 seage i radi 5 nabacit... ajd ovako 1. ispricavam se na zbunjivanju javnosti ali kanditadi za ram se mjenjaju 2. kandidati su Super Talen 2x 512 Cl2 2x ram pc-3200, 512mb, ddr, ocz, premier, ddr 400 mhz 2x Corsair Value 512 sorry na zbunjivanju... |
neznam kako radi taj OCZ premier ali Corsair Value je dobra ide na visoke taktove!
|
Jel ove:
ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 512mb 1.513,83 KN Pratim raspravu, jer sam i sam u dilemi sto da uzmem... kad docekam nf4, OCZ mi je malo preskup. Koja memorija bi bila ono best buy? Citiraj:
|
Moj glas ide na Corsair VALUE - za taj dio tržišta :D
Ako gledaš TOTALNI high end - OCZ platinum rev. 2 |
puno ljudi hvali super talen a napairu super talent mi je ono bas dobar.. kakav je u praksi?
|
Citiraj:
220 MHz@2.5 V - 2-3-2-11 230 MHz@2.9 V - 2-3-2-11 Situacija kod mene.. Nisam testirao cas 2.5 jer me ne zanima ta kombinacija. Sve je prime stabilno (test od 12 h). 2x512 dvostrani moduli sa srebrnim zaljepljenim hladnjacima |
fala puno to mi se jako svidja jer sam shvatio mi netreba opce oc, bar sad, razmisljam bas da prodam disk ovaj od 80 i kupim jos 2x barica od 120 i stavim u raid5
|
A dokle ide taj Corsair VALUE? Par postova nize ima za super talent...
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |