|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
titlovi pitanje
ima li koji program da bih mogao sa njim obraditi titlove(veća slova,boja,idr.)i takav obradjeni titl zapržiti na dvd i gledati ga linijskom dvd-u jer mi sada titlovi na dvd-u su mali i gotovo nevidljivi(slova),inače se radi o vivax K-530 dvd playeru,a za njega nema nikakav firmware da bih to mogao na taj način ispraviti,probao sam sa AviSub programom ali ja napravim promjenu ali na playeru stanje ostane neprominjeno znači isto http://www.imagesforme.com/show.php/...itlproblem.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel postoji kakav program za integriranje titlova u sam film, pa recimo kad gledam na mobitelu da se vide i titlovi.(ona fora sa txt,sub,srt u text documentu neradi na mobitelu, i nekim formatima filmova, a na compu koristim ffdshow pa pomoću njega loadam subtitle)
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15141 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
pozdrav, imam pitanje u vezi titlova.iam dvd player LG (neznam točno koji model, neda mi se tražit, uglavnom crni, lijepo ispolirani ![]() btw. na svakom playeru s kojim sam se imao prilike susresti je ista stvar
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ili sa Subtitle tool-om koji ti moze sva slova u par poteza promijeniti po sistemu replece ć u c itd. http://www.brothersoft.com/subtitle-tool-113537.html
![]() |
#8 |
Bazinga
|
![]() |
#9 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bazinga
|
ok fala.pitam za ubuduće jer mi trenutno ne radi office na sedmici.kad popravim to onda ću se zezat time
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
AVIAddXSubs. Izvrstan program. Zalijepljeni titlovi za cca 2 i pol minute. Moze se podesavati veličina i vrsta slova kao i multilanguage. Ono sto treba jeste pripaziti na vrijednost vertikalnog pozicioniranja titlova u odnosu na framerate filma. Jednostavnije....ako je 23.97 vrijednost podesiti na 350 a ako je 25.00 na 450. Ime titla mora biti kao i ime filmoa. Govorim o divx-u, naravno. Uzivaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Situacija: imam 2 titla, jedan na hrvatskom kojemu je potpuno syeban timing, i jedan na engleskom kojemu je timing ok.
Pitanje: Mogu li pomoću Subtitle Workshopa na neki način ubacit hr titlove, ali sa timing-om iz engleskih titlova? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|