|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav. Naime, za maturalnu radnju, tj. elaborat mi treba sljedeća slika. No, pošto se radi o tome da mi sve radimo, pa tako tiskamo i jetkamo pločice (a ne kupujemo već gotove kitove ![]() http://chesterelectronics.com/images/k3502.jpg S gore navedene slike, ko dobro barata u fotošopu ili sličnom alatkom, da mi sa tiskane pločice izbriše ili prefarba isto takvom zeleno/smeđom bojom "VELLEMAN P350" i desno od toga malu jedinicu "1", te sa donje tiskane pločice u lijevome donjem kutu "P3502S'1" (oznake proizvođača i brojeve moram izbrisati!) tako da se uopće ništa ne primijeti i da potom hosta sliku i ubaci ovdje. Eto, nadam se da nije to neki problem a stvarno mi je potrebno! Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
zašto sam ne napraviš pločicu za taj ultrazvučni parking pa poslikaš sve gotovo? kada to i radite u maturalnoj, ne? Citiraj:
ako se oko toga ne potrudiš, oko čega budeš? evo ti i slike da ne kukaš http://www.imagesforme.com/show.php/461388_new1.jpg
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4 |
|
Agreed ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Bem ti...ja sam svoj rad predal kakav je makar sam prvi u povjesti škole popušil jedinicu za neurednost ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Ne. Ocjene su išle za izgled i funkcionalnost a ne za virtualno jetkanje ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Da, znam, vidio sam. Dosadno mi je pa da i ja probam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja si to sam slazem sta treba i koristim PROTEL DXP za izradu predlozaka... ful jednostavan i dobar...velis mu oces jednostranu il dvostranu, slozis shemu, velis mu koje su komponente i on sam slozi predlozak za plocicu ![]() edit: jesi ti uopce napravio taj sklop ili samo slozio elaborat? :lol:
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Misek, eto sad bi mi baš to trebalo šta gore reče. Već u drugom mjesecu sam zalemio sve elemente gore i sad je došlo do jednog problema. A taj je da moram ubaciti slike ili skice tiskanih vodova pločica. Pokušao sam skenirati pločice s donje strane, ali to nije to, jer se vidi lem (inače bi stvarno valjalo ![]() ![]() Isto tako, upravo sam poslao mail chipoteci pa mi možda oni budu mogli skenirati nove nezalemljene pločice. ![]() No, ako me i one otpile, šta najvjerovatnije hoće, šta mi je činiti? Jedino da crtam sam sve vodove? Previše posla? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Strašno-dobra ideja, ako mi daš 350 kuna - budem kupio, i to samo da skeniram tiskane vodove... ![]() ![]() No, usput, trebala bi mi ista usluga, daklem, sa slike: http://img9.imageshack.us/img9/7914/...zaprepravi.jpg Trebalo bi mi također prepraviti, tj. izbrisati "VELLEMAN" sa gornje tiskane ploče i sa donje isto, ali tu piše sa strane nalijevo, ok bi bilo izbrisati samo i "ELLEMAN" ionako su prva 4 slova skoro pa i nevidljiva! Eto, bio bih jako zahvalan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
evo slike: http://www.imagesforme.com/show.php/468202_lijencina4life.jpg i dalje mi nije jasno kako se za svoju maturalnu ne možeš potruditi barem obrisati logo firme sa PCB-a, virtualno naravno. kada već nisi radio svoju 'realnu', o čijoj izradi ti je cijela tema maturalne...
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 27.04.2009. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ne znam čemu sad toliki napadi s tvoje strane, no, ono gore "da kitove ne kupujemo već sve radimo sami" - trebalo je ispasti ironično, zato sam i ubacio smajl ( ![]() Eto, zahvaljujem ti još jedanput! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
e pa sa toliko malo truda ce ti ju onda i ocijenjivati!al onda ce bit glupi prof .kak mi moze dat 3 ili 2 iz mature??? tak sam ja mogo skinut s neta fotke za maturu i dofurat im ![]() ![]() ![]() NHF
![]() |
#21 |
Premium
|
3 mi je sasvim dovoljna ocjena. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|