![]() |
Mala molba - fotošopiranje slike!
Pozdrav. Naime, za maturalnu radnju, tj. elaborat mi treba sljedeća slika. No, pošto se radi o tome da mi sve radimo, pa tako tiskamo i jetkamo pločice (a ne kupujemo već gotove kitove :D) imao bih sljedeću molbu:
http://chesterelectronics.com/images/k3502.jpg S gore navedene slike, ko dobro barata u fotošopu ili sličnom alatkom, da mi sa tiskane pločice izbriše ili prefarba isto takvom zeleno/smeđom bojom "VELLEMAN P350" i desno od toga malu jedinicu "1", te sa donje tiskane pločice u lijevome donjem kutu "P3502S'1" (oznake proizvođača i brojeve moram izbrisati!) tako da se uopće ništa ne primijeti i da potom hosta sliku i ubaci ovdje. Eto, nadam se da nije to neki problem a stvarno mi je potrebno! Hvala! :chears: |
zašto sam ne napraviš pločicu za taj ultrazvučni parking pa poslikaš sve gotovo?
kada to i radite u maturalnoj, ne? Citiraj:
ako se oko toga ne potrudiš, oko čega budeš? evo ti i slike da ne kukaš http://www.imagesforme.com/show.php/461388_new1.jpg |
Citiraj:
|
Agreed :D
|
Citiraj:
Hvala! :chears: |
Bem ti...ja sam svoj rad predal kakav je makar sam prvi u povjesti škole popušil jedinicu za neurednost:D
|
Citiraj:
|
Ne.
Ocjene su išle za izgled i funkcionalnost a ne za virtualno jetkanje:D |
|
Citiraj:
|
TomRi mu je već napravio, gore je link
|
Da, znam, vidio sam. Dosadno mi je pa da i ja probam. :D
|
Ja si to sam slazem sta treba i koristim PROTEL DXP za izradu predlozaka...
ful jednostavan i dobar...velis mu oces jednostranu il dvostranu, slozis shemu, velis mu koje su komponente i on sam slozi predlozak za plocicu :) edit: jesi ti uopce napravio taj sklop ili samo slozio elaborat? :lol: |
Citiraj:
|
Misek, eto sad bi mi baš to trebalo šta gore reče. Već u drugom mjesecu sam zalemio sve elemente gore i sad je došlo do jednog problema. A taj je da moram ubaciti slike ili skice tiskanih vodova pločica. Pokušao sam skenirati pločice s donje strane, ali to nije to, jer se vidi lem (inače bi stvarno valjalo :D). Kontakirao sam ove iz vellemana da mi pošalju tiskane vodove pa kažu: "For copyright reasons we never release PCB component and solderside layouts." :(
Isto tako, upravo sam poslao mail chipoteci pa mi možda oni budu mogli skenirati nove nezalemljene pločice. :D No, ako me i one otpile, šta najvjerovatnije hoće, šta mi je činiti? Jedino da crtam sam sve vodove? Previše posla? :stoopid: :beer: |
a da kupis u cipoteci novu nekoristenu plocicu? i to skeniras?
|
Citiraj:
No, usput, trebala bi mi ista usluga, daklem, sa slike: http://img9.imageshack.us/img9/7914/...zaprepravi.jpg Trebalo bi mi također prepraviti, tj. izbrisati "VELLEMAN" sa gornje tiskane ploče i sa donje isto, ali tu piše sa strane nalijevo, ok bi bilo izbrisati samo i "ELLEMAN" ionako su prva 4 slova skoro pa i nevidljiva! Eto, bio bih jako zahvalan! :chears: |
evo slike:
http://www.imagesforme.com/show.php/468202_lijencina4life.jpg i dalje mi nije jasno kako se za svoju maturalnu ne možeš potruditi barem obrisati logo firme sa PCB-a, virtualno naravno. kada već nisi radio svoju 'realnu', o čijoj izradi ti je cijela tema maturalne... |
Ne znam čemu sad toliki napadi s tvoje strane, no, ono gore "da kitove ne kupujemo već sve radimo sami" - trebalo je ispasti ironično, zato sam i ubacio smajl (:D) na kraju rečenice. Budem još podrobnije u sljedećem postu objasnio ako je pak neshvatljivo sada. Ova maturalna radnja, kao i još dosta iza toga, u cjelini mi je svakako potpuno nezanimljivo (dok je recimo možda tebi to jako zanimljivo, i to je OK - mene zanimaju druge stvari, recimo...) i namjeravam se potruditi onoliko malo samo da bi izgledalo da sam se trudio uopće.
Eto, zahvaljujem ti još jedanput! |
e pa sa toliko malo truda ce ti ju onda i ocijenjivati!al onda ce bit glupi prof .kak mi moze dat 3 ili 2 iz mature???
tak sam ja mogo skinut s neta fotke za maturu i dofurat im :D,a ne ko kreten molit boga da ne pada kisa,trcat preko cijelog zgb-a slikat okolo ko kreten,pa padne kisa,pa skinem sve svece ....al na kraju,kada 3 profica kazu da su fotke odlicne i da se vidi da sam im posvetio vremena,i daju 5 na maturi,onda se ta sva strka isplati,po mom misljenju maturalni rad je pokazatelj tvojih stecenih znanja,a oni ce vidjet samo TomRi -evo ,poznavanje photoshopa :D,(nije ovo kritika tebi,dobro obradjeno :D).... NHF |
3 mi je sasvim dovoljna ocjena. :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |