|
![]() |
#1 |
Guest
|
(Ne)dozvoljeni sig naš svagdašnji :(
(izbrisano od moje strane) Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 13.04.2009. u 02:18. |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Postoji sticky na svakom podforumu, Prijave problema direktno administratoru-pretpostavljam da taj formular nisi ni koristio...valjda ti nije zanimljivo kao ovo? ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
Ne kužim. I nije mi zanimljivo, bio bih sretniji da ne moram tražiti objašnjenja. ![]() Molim da mi odgovoriš na sadržaj pitanja iz prvoga posta da se ne "kote" komentari kao ovaj gore (za koji držim da je zamišljen kao duhovit i bez smajlića, makar nisam toliko pametan da dokučim pouzdano jel' tome stvarno tako... ![]() ![]() (uostalom, vidi mu sig, sve neki sumnjivi znakovi... nema toga na normalnim kejbordima...nisu to čista posla, ![]() |
|
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Je, taj dio sam shvatio.
![]() |
#6 |
Guest
|
Ne smeta link u postu, Jelc, pobogu, nije mi do "pila naopako"...nemojmo skretati sa teme, pitao sam nešto sasvim drugo. Ako ti ne znaš odgovor, znati će već onaj tko mi je mijenjao sig i u istome ostavio tu "porukicu"...pričekajmo pa ćemo vidjeti. ![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Ti si stari forumaš, znaš kaj je na forumu dozvoljeno a kaj nije-a sad se isčuđavaš? Citiraj:
Regan si 2005 i čisto sumnjam da ti je to novost. Kaj je najbolje od svega-baš sam neki dan i rekao Toru kako kobog nebudeš kontaktirao admina da vidiš kaj je na stvari nego da budeš otvorio zaseban thread i pokušao to predstaviti kao nekakvu netrpeljivost prema forumu kojeg si linkao ![]()
![]() |
#8 | |||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
" ![]() Uostalom, brišem sadržaj prvoga posta, nije mi namjera trovati, ključajte, brišite ostatak, već vidim kamo ovo vodi... |
|||
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|