PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   (Ne)dozvoljeni sig naš svagdašnji :( (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144823)

windfucker 13.04.2009. 00:21

(Ne)dozvoljeni sig naš svagdašnji :(

(izbrisano od moje strane)

Jelc 13.04.2009. 00:37

Postoji sticky na svakom podforumu, Prijave problema direktno administratoru-pretpostavljam da taj formular nisi ni koristio...valjda ti nije zanimljivo kao ovo?:)

Bubba 13.04.2009. 00:39

Citiraj:

Autor windfucker (Post 1321167)
Drugo- ako je to više stvar osobnoga stava moderatora/admina (prihvaćam i takvo obrazloženje, ali ga onda i tražim eksplicitno!), zamolio bih da mi se objasni kojom logikom je, recimo, ovaj sig prihvatljiv (ima ih još o-ho-ho, da ne "kopam" dalje), a moj gorenavedeni- nije?!

Idi bre, to je Vasionamajstor, jedan od tri najbolja overklokera sos citava vasiona, ako ne i sire. Kuj ce bre njemu da mice sig, alo, ludak, koji ti je krasni?

windfucker 13.04.2009. 00:50

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1321173)
Postoji sticky na svakom podforumu, Prijave problema direktno administratoru-pretpostavljam da taj formular nisi ni koristio...valjda ti nije zanimljivo kao ovo?:)

A kojem to podforumu pripada sig???
Ne kužim.
I nije mi zanimljivo, bio bih sretniji da ne moram tražiti objašnjenja. :(

Molim da mi odgovoriš na sadržaj pitanja iz prvoga posta da se ne "kote" komentari kao ovaj gore (za koji držim da je zamišljen kao duhovit i bez smajlića, makar nisam toliko pametan da dokučim pouzdano jel' tome stvarno tako...:stoopid:).
:D
(uostalom, vidi mu sig, sve neki sumnjivi znakovi... nema toga na normalnim kejbordima...nisu to čista posla, :nono:)

Jelc 13.04.2009. 00:52

Citiraj:

Autor windfucker (Post 1321167)
Ili da i ja kao i gorenavedeni Spacemaster sa SX-Team-a lijepo svako malo stavim link na OCTC Forum kao dodatak sadržaju poruke, pa onda , eto, nije link u sigu, i onda (valjda) nije "reklama"?

Linkovi se i stavljaju cijelo vrijeme, totalno nebitno da li taj, za sobitzu ili OC Team Croatia...i za testove i za bencheve...ti si izgleda prvi kojem to smeta:)

Citiraj:

Autor windfucker (Post 1321183)
I nije mi zanimljivo

Je, taj dio sam shvatio.

windfucker 13.04.2009. 01:04

Ne smeta link u postu, Jelc, pobogu, nije mi do "pila naopako"...nemojmo skretati sa teme, pitao sam nešto sasvim drugo.
Ako ti ne znaš odgovor, znati će već onaj tko mi je mijenjao sig i u istome ostavio tu "porukicu"...pričekajmo pa ćemo vidjeti.
;)

Jelc 13.04.2009. 01:22

Ti si stari forumaš, znaš kaj je na forumu dozvoljeno a kaj nije-a sad se isčuđavaš?

Citiraj:

nemojmo skretati sa teme
Ti si i počeo sa stvarima koje nemaju veze sa linkovima u sigu (koji su zabranjeni, mislim da i u pravilima nešto piše o tome)

Regan si 2005 i čisto sumnjam da ti je to novost.

Kaj je najbolje od svega-baš sam neki dan i rekao Toru kako kobog nebudeš kontaktirao admina da vidiš kaj je na stvari nego da budeš otvorio zaseban thread i pokušao to predstaviti kao nekakvu netrpeljivost prema forumu kojeg si linkao:)

windfucker 13.04.2009. 02:15

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1321199)
Ti si stari forumaš, znaš kaj je na forumu dozvoljeno a kaj nije-a sad se isčuđavaš?

Smanji agresiju, pls,pristojno sam pitao.
;)
Citiraj:

Ti si i počeo sa stvarima koje nemaju veze sa linkovima u sigu (koji su zabranjeni, mislim da i u pravilima nešto piše o tome)

Regan si 2005 i čisto sumnjam da ti je to novost.

Nisu pravila Sveta Krava, nisam vratio sig- ostavio sam ovaj, i pitam samo zašto mi se ostavljaju porukice u sig, a ne makne link ako je on sporan.

Citiraj:

Kaj je najbolje od svega-baš sam neki dan i rekao Toru kako kobog nebudeš kontaktirao admina da vidiš kaj je na stvari nego da budeš otvorio zaseban thread i pokušao to predstaviti kao nekakvu netrpeljivost prema forumu kojeg si linkao:)

Ajde, baš ti hvala što si me PM-ao sa pojašnjenjem.
":respekt:"

Uostalom, brišem sadržaj prvoga posta, nije mi namjera trovati, ključajte, brišite ostatak, već vidim kamo ovo vodi...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23.