|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Seek error rate - WTF?
Pogledajte sliku, problem se pojavio kad sam instalirao HDD Health, izbaci pop-up s vremena na vrijeme s ovom porukom... Što je s diskom? Prije HDD Healtha sam držao HDD temperature koji mi nije prikazivao da mi je temperatura diska ikad veća od 30 C, dok Health kaže da je najmanje 35C. ? Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hmm, koliki prediction precision? Meni ovo ne izgleda najbolje, meni samo se mijenjaju 8. i 9. vrijednost... iako nije isjključeno ni da možda to krivo očitava... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
25%, koliko je tebi? Kojim programom mogu potpuno iztestirati disk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Meni HDD Health baca samo neke bedastoce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ali za svaki slucaj provjeri sa nekim prog. sa WD-ovog sitea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da vam se pridruzim... mislim... da u biti niti jedan od ovih programa koji koriste SMART za radit procjene NE VALJA kod tog HDD HEALTH-a mi isto javlja promjene u seek error i spin up, i jos nekima... znam da je normalno imat varijacije ali da se mjenjaju toliko puno i da idu u minus neke sumanute brojke to ne... takoder T.E.C. mi predvida za oba diska da ce propast i to stari za mjesec dana a novi za manje!!! ![]() inace predvidanja su podlozna promjeni... bice ovisi o vremenu.. ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Provjerio sam disk WD-ovim alatom za dijagnostiku, i nemam brige,sve radi kako treba... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|