|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Digitalni signal
ovako... imam lcd Sony Bravia gdje ima kao tipka da mogu birat digitalni i analogni signal... normalno na digitalnom je bolja slika, samo je bed sta nakon nekih 20 min signal se izgubi i program vise nije dostupan na par minuta pa moram prebacit na analogni opet i tako svakih 20 min do pola sata... zanima me jeli to greska u tv-u (da nosim dok jos imam garanciju), ili se mozda nesto treba namijestit ili je pak to normalno u nasoj zemlji? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
kakvu antenu imaš? da nije preko nekog pojačala, pošto gledaš i analognu preko nje, a ljudi mahom imaju onda i ta pojacala spojena od prije? jer za DVB treba jedna logaritamska antena, bez ikakvih pojačala... ako ju imaš, ali je i pojačalo tu negdje na putu do tv-a, jednostavno izvadi žicu iz pojačala i onda drito u tv uštekas žicu što dolazi sa antene. a ako imaš neku drugu antenu sada, prvo probaj spojiti na tu log. (riblju kost) pa vidi. pa kada si siguran da nije do tvoje antene, onda razmišljaš o nošenju TV-a na reklamaciju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Također se može pogledati kolika je razina signala(jasno, treba konzultirati manual TV-a)? ...u slučaju nedovoljne razine ili niske kvalitete signala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|