![]() |
Digitalni signal
ovako...
imam lcd Sony Bravia gdje ima kao tipka da mogu birat digitalni i analogni signal... normalno na digitalnom je bolja slika, samo je bed sta nakon nekih 20 min signal se izgubi i program vise nije dostupan na par minuta pa moram prebacit na analogni opet i tako svakih 20 min do pola sata... zanima me jeli to greska u tv-u (da nosim dok jos imam garanciju), ili se mozda nesto treba namijestit ili je pak to normalno u nasoj zemlji? :D |
Citiraj:
kakvu antenu imaš? da nije preko nekog pojačala, pošto gledaš i analognu preko nje, a ljudi mahom imaju onda i ta pojacala spojena od prije? jer za DVB treba jedna logaritamska antena, bez ikakvih pojačala... ako ju imaš, ali je i pojačalo tu negdje na putu do tv-a, jednostavno izvadi žicu iz pojačala i onda drito u tv uštekas žicu što dolazi sa antene. a ako imaš neku drugu antenu sada, prvo probaj spojiti na tu log. (riblju kost) pa vidi. pa kada si siguran da nije do tvoje antene, onda razmišljaš o nošenju TV-a na reklamaciju :) |
Također se može pogledati kolika je razina signala(jasno, treba konzultirati manual TV-a)?
...u slučaju nedovoljne razine ili niske kvalitete signala... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |