|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Najbolji program za skidanje pisama?
Zanimaju me vaše preporuke, koji su najbolji programi za bespalatno skidanje pisama. neki su mi preporučili bear share i lime wire, a opet neki mi govore da ti programi ne valjaju. dakle kakvi su vaši prijedlogi? hvala svima unaprid. |
![]() |
![]() |
#2 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
letter? edit: a i sibilarizacija... auuu... edit 2: sorry mod
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Skini uTorrent i uzivaj, naravno nemoj sad skidati nelegalne sadrzaje i slicne stvari. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Skidanje pisama, mislim sigurno nešto novo za što nisam čuo, idem pročitati pa da nešto naučim, možda program za skidanje mailova, ali pjesme ni na kraj pameti. ![]() Preporučam standardni hrvatski,(štokavštinu) za lakšu komunikaciju. Ja sam kajkavac pa se trudim. ![]() Da ne ispada da samo kritiziram, pzcze na pm ti šaljem par linkova apsolutno legalnog sadrđaja.
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ti stvarno neznas sto je sibilarizacija ? Ovo je prejako. Guglao si to i nije ti palo na pamet da to _nije_ "program za skidanje cece" ? Brutalno ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Prvo paf, pisama, mislih na mejlove. Drugi paf, nezna sta je sibilarizacija? ![]() ![]() Mislim, najrađe ti sad nebi preporucio ni jedan program nego bi ti dao knjigu pa uci. Vise skole, manje "pisama" Al ajd, bit cu dobar. Za to sto ti trebas ce ti biti dobar i Bear Share i Lime Wire. Mozes jos probat (neznam dal ga jos ima) Kazaa. Samo bi ti ja preporucio Lime Wire zato sto uz Bear Share dolazi neki spyware kojeg ako uklonis onda vise ne radi BS. |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Soulseek p2p program bez premca ako se mene pita. bolje i od iTunesa... ![]() može se naći apsolutno sve, samo treba imat volje i strpljenja. velika baza korisnika i može se naletit na ljude s terabajtom flac ripova npr...ili pak na ljude koji imaju apsolutno sve od nekog benda, počevši od raznih ranih demo snimki, akustičnih, live, raritetnih pjesama i sl... samo moraš bit spreman šerati svoju mjuzu inače te neki (većina) korisnici automatski odjebu i ne daju ti da skidaš od njih. (s pravom) ove lime wire, bear share pizdarije zaboravi...radije skidaj preko torrenta, ionako je dostupnost mjuze praktički ista...šta je popularno je gore, ostalog nema, il jedva ima seedera. |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
evo tek sad sam skužija koja sam ja budala ![]() jebiga, mislija sam da je sibilarizacija ka nešto u stilu budalizacija, što ću kad sam početnik, ali eto trudim se pomalo da naučim sam nešto - taktika pokušaja i promašaja ali eto bar smo se svi nasmijali. ali moram reći dvi stvari 1.ne triba mi program za cecine pisme, tu glazbu ne slušam, a ako nisam komp. stručnjak ne moraš baš zaključiti da sam neka seljačina zapravo, tražim neku irsku glazbu, pa ako neko zna neku dobru stranicu neka stavi 2.a što se tiče narječja, ajde ljudi razlike su naše bogatstvo, i dok god se kužimo (a kužimo se) ne vidim problem u tome, pa nije ovo forum matice hrvatske da se držimo jezičnog pluralizma ko pijani plota hvala svima na savjetima, kako informatičkih tako i ovih ostalih ![]() posebno LiquiD SileNcu, pomogli su dosta savjeti i linkovi ![]() dakle tema može dobiti oznaku riješeno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|