|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav ![]() Imam mali ´´VELIKI´´ problem sa diskovima. Stvar je slijedeća, komp radi stalno, rijetko kad se gasi, uglavnom torrenti, ponekad obrade videa. Svaki hard koji sam imao (Maxtor, Seagate, Hitachi) nakon 3 mjeseca se jako uspori, nakon 6 mjeseci se abnormalno uspori, a nakon 8 mjeseci šteka pri radu u Word-u. Hlađenje je izvedeno tako da su diskovi skoro uvijek potpuno hladni (8 cm vant puše po njima, Chieftec Dragon kućište) Možda ih malo previše ganjam ![]() Ima li netko kakav savjet, kako ublažiti ovaj problem, koji hdd kupiti slijedeći i kako ih maziti i patiti da požive nešto duže??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Ovo je fascinantno, kad netko da post: joj ne mogu ualiti komjuter i to zato što nije shvatio da ga mora uštekati u struju, javi se hrpa ljudi i hrpa odgovora, a kad se postavi pitanje kako što je ovo ,svi mudro šute. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
Postavio si isto pitanje ko i ovi koji neznaju da treba zaštekat komp u struju.... HDD ti se sigurno nije usporio... Da li imaš antivirus? Da li stalno instaliraš pa brišeš programe pa ti se nakupi ostataka po registryu? Da li si probao pokrenut taj svoj HDD na nekom drugom kompu? Imaš 512 MB ram-a što baš i nije neka sreća...
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Temperature diskova i kvarovi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja sam imao problem sa jednim samsungom (slican takav problem) meni je pomoglo kad bi ga prebacio na drugi kanal tipa sa sata 1 na sata 4 kanal...
![]() |
#8 |
Banned
|
Probao sve to, taj isti harb bilo gdje drugdje radi katastrofa, windoze stoje na njemu maksimkalno pola godine i nakon full formata dolaze drugi, komp je virus free - za to sam posebna picajzla, prebacivao sam kanale, - nema pomoći, a što se tiće količine rama, kupim novi hard stavim unutra i par mjeseci radi kao lud, nakon toga počne polako odlaziti, da je ram - mislim da bi štekao odmah. Probat ću ovo sa ventilacijom - jer sam već sve drugo probao. I kupiti naravno serverski hard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Čuj karamazov, ako ti je ovo tako jednostavno pitanje, zašto tvoj odgovor nema veze sa stvarnošću, ne misliš li možda da ako netko ima problema sa puno diskova, nije isprobao stotine rješenja, mislim da se ipak malo više kužim u te stvari nego ti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Respect stručnjače, mislim da mi bilo kakvo ulaženje u raspravu s tobom nema smisla, čak niti ne znam zašto sam išta napisao... Možda da probaš previtlat elektromotor na hardu... ![]()
Beware Of Liter & Woda! Zadnje izmijenjeno od: karamazov. 16.03.2009. u 11:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|