|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Minimalna konfa za rad VISTE ?
Pozdrav,....može li mi tko od Vas iskusnijih reći dali se može instalirati VISTA i kako će to raditi na konfi: Intel Celeron 2.0GHz,1GB Ram DDR(400MHz),GeForce FX5200,128MB Konfa bi se koristila samo za Google,MSN,arhiviranje slika i muzike i BS Player. Unaprijed zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
HHm,ak ti je za to sto si naveo, onda sta ce ti vista, zdert ce ti ram i zivce, radje si stavi neki vista pack, koji xp-u da izgled (slican) visti, manje ce memorije jesti, a time i tebi manje zivaca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako radi na minimalističkom asusu Eee sa celerom od 900 MHz onda bu i tebi. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H2GQx...us-eee-pc.html no čemu.... za surf, chat i slike? pa xp bu ti letio naspram Viste na toj istoj mašini. probaj uostalom, lako makneš vistu ako ti ide presporo. ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Trgat ce joj zivce, jer instalirat Vistu na komp s 1GB rama je samoubojstvo. Eventualno, ako ces se igrat malo i iskljucivat neke procese, servise, i ako ce ona imat taj komp prvenstveno za surfanje netom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Must have?? Pa onda must have bolji komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma napravi sakatu verziju Viste i tjeraj, koliko sam vidio po youtubeu ima ih kaj su je i na Pentiumima 2 pokretali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hm da..ima..jeli raspitaj se za sakate verzije...eto tolko EDIT : Il joj stavi Windoze 7, to je tek must have , a i manje ždere kažu..... Samo ak joj stavis vistu trcat ces joj svaka 2 dana sredjivaati komp... Plus to je jedan od razlga zasto vise nikom ne dizem sustave jel me onda za svaki k* zovu,sad ih samo uputim na link od pceksperta i kazem, eto vidiote,, za noobove i derite sami |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
izgledat će ko Vista a neće bit toliko sporo a od Aera i dx10 ionak ništa kad ima staru grafu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|