![]() |
Minimalna konfa za rad VISTE ?
Pozdrav,....može li mi tko od Vas iskusnijih reći dali se može instalirati VISTA i kako će to raditi na konfi: Intel Celeron 2.0GHz,1GB Ram DDR(400MHz),GeForce FX5200,128MB
Konfa bi se koristila samo za Google,MSN,arhiviranje slika i muzike i BS Player. Unaprijed zahvaljujem! |
HHm,ak ti je za to sto si naveo, onda sta ce ti vista, zdert ce ti ram i zivce, radje si stavi neki vista pack, koji xp-u da izgled (slican) visti, manje ce memorije jesti, a time i tebi manje zivaca
:amen: |
ako radi na minimalističkom asusu Eee sa celerom od 900 MHz onda bu i tebi. :)
http://www.youtube.com/watch?v=H2GQx...us-eee-pc.html no čemu.... za surf, chat i slike? pa xp bu ti letio naspram Viste na toj istoj mašini. probaj uostalom, lako makneš vistu ako ti ide presporo. :chears: |
Ma to je komp od mlađe sestrične a Vista je must have tako da me samo zanimalo koliko će se Vista na njemu brzo (sporo) vrtiti i oće li trgati živce ili će to biti podnošljivo?
|
Trgat ce joj zivce, jer instalirat Vistu na komp s 1GB rama je samoubojstvo. Eventualno, ako ces se igrat malo i iskljucivat neke procese, servise, i ako ce ona imat taj komp prvenstveno za surfanje netom.
|
Must have??
Pa onda must have bolji komp:lol2:..il da vidis na netu neku golu Vistu, sad kolko o tom smijem pisat ovdje ne znam bas... |
Ma napravi sakatu verziju Viste i tjeraj, koliko sam vidio po youtubeu ima ih kaj su je i na Pentiumima 2 pokretali...
|
Citiraj:
Hm da..ima..jeli raspitaj se za sakate verzije...eto tolko EDIT : Il joj stavi Windoze 7, to je tek must have , a i manje ždere kažu..... Samo ak joj stavis vistu trcat ces joj svaka 2 dana sredjivaati komp... Plus to je jedan od razlga zasto vise nikom ne dizem sustave jel me onda za svaki k* zovu,sad ih samo uputim na link od pceksperta i kazem, eto vidiote,, za noobove i derite sami |
Citiraj:
izgledat će ko Vista a neće bit toliko sporo a od Aera i dx10 ionak ništa kad ima staru grafu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:22. |