|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
mx518 zuji
isprobavam cimerov logitech mx518, ali miš zuji. onako reski zvuk. koji se dosta čuje ako ništa ne svira iz zvučnika. onda i dalje zuji, ali se zbog zvuka iz zvučnika ne čuje. da li je to razlog za vraćanje u servis? dešava li se vama isto? hvala Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 17.04.2009. u 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
evo ja poslusao svog i ne zuji ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Zuji i moj, al ne jako, tak kad uho prisloniš na njega čuješ zujanje, a radi već više od 3 godine
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zujao je i moj
![]() |
#10 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Ljudi riješili ste mi misteriji ![]() Ja se već pol godine pitam kaj mi to zuji... prvo sam mislio da je monitor, pa zvučnici, na kraju je sumnja pala na router. Kad ono, prislonim uho na Logitecha i čujem dotični zvuk. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
4K FTW
|
kupio bih na kraju mx518 ali me brine i stvarno iritira da ne prozuji, pitat ću u dućanu da li je to razlog za zamjenu za drugi, prije nego ga kupim. razmišljam i da kupim mx400, rx1000 ili rx1500 pa me zanima da li će vama (vlasnicima ovih modela) zuje ti miševi? eh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
4K FTW
|
ja to zujanje nažalost čujem i smeta me, barem kod cimerovog miša, tako da mi je to zujanje dovoljan razlog da ga ne uzmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
vidi vraga.. da nisam naletio nebih nikad stavljao mis na uho, pa tako nebi ni znao da zuji.. inace lose vidim pa zato dobro cujem, i nisam primjetio do sad zujanje.. inace je misonja dobar, i vidio sam ih i imao vise i ni na jednom nisam primjetio zujanje, znaci ako ga cujes da zuji na stolu nosi na reklamaciju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
imam dva komada doma, zuje kad doslovno ga naslonim na uho. otvoril sam ga i čini mi se da to čip(kamera, whatever) tak zuji. neda mi ga se kompletno rastavljat ![]() its not a bug, its a feature, tjera prave pacove od njega, tak da je bar miš siguran od dotičnih štetočina XD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pridružujem se listi niskofrekventnih čulesa. I moj 518 zuji, al također ga čujem tek kad stavim prema uhu tj kad ogrenem miša naopačke.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
hebote sad sam skužio da i moj RX1000 zuji, jako visoka frekva, al uopće se ne čuje na >15 cm... a ništa, sutra po pištolj za topit plastiku, i audiofilsku spužvu. sve ljepo prvo zalit i onda ga cijelog obložit spužvom unutra.nema nam druge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ma dajte ljudi.. Ovo je već ekstremno. Tko te goni da stavljaš uho na miša? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 19.04.2009. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
only fool, not a horse
|
a kaj ak netko dodje do mene, pa zazvoni telefon i onda umjesto telefona stavi stakora na uho (ovako: http://www.youtube.com/watch?v=AXmp5...eature=related) i skuzi da zuji? pa rugat ce mi se do kraja zivota.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#26 | |
only fool, not a horse
|
Citiraj:
(hint: http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Da vas updateam, meni je MX518 zujao, ništa strašno ali kada skužiš da zuji, počne te iritirati kada je potpuna tišina... Uglavnom, odnjeo sam ga u VeMil pošto sam imao garanciju i par dana poslije sam dobio potpuno novi MX518 ![]() Svima kome zuji, a imaju garanciju u VeMilu, odite reklamirati, velike šanse su da i vi dobijete potpuno novi miš, a to nije mala stvar ako vam je trenutni star godinu i 11 mjeseci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
4K FTW
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() nisam rekao da svi zuje, nije mi bila namjera dezinformirati ljudi ili ih odgovorit od kupnje ovog miša, dapače, ovo je odličan model miša i svakome bih ga preporučio. ovo je samo moje iskustvo s tim mišem, a jako puno usera je potvrdilo da i njima zuje mx518. subjektivno je sad koliko svako percipira tu glasnoću zujanja / pištanja Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|