![]() |
mx518 zuji
isprobavam cimerov logitech mx518, ali miš zuji. onako reski zvuk. koji se dosta čuje ako ništa ne svira iz zvučnika. onda i dalje zuji, ali se zbog zvuka iz zvučnika ne čuje.
da li je to razlog za vraćanje u servis? dešava li se vama isto? hvala |
evo ja poslusao svog i ne zuji :D. mislim da je za servis buduci da sam ja dobio drugi jer se klackao stari.
|
moj zuji tj. pišti vrlo tiho, moram baš prisloniti uho da bi čuo...
|
Zuji i moj, al ne jako, tak kad uho prisloniš na njega čuješ zujanje, a radi već više od 3 godine
|
Citiraj:
ja ovog čujem da zuji kad normalno sjedim, bez da približavam glavu/uho mišu - iritantno :hitthewal: |
Nosi na reklamaciju.
|
Također zuji kad prislonim na uho al u normalnom radu se nečuje ništa.
|
zuji i moj, radi 5 godina... nemoras nosit na reklamaciju, vecina ih zuji a nema problema sa njima
|
zujao je i moj
|
Ljudi riješili ste mi misteriji :D
Ja se već pol godine pitam kaj mi to zuji... prvo sam mislio da je monitor, pa zvučnici, na kraju je sumnja pala na router. Kad ono, prislonim uho na Logitecha i čujem dotični zvuk.:fiju: |
kupio bih na kraju mx518 ali me brine i stvarno iritira da ne prozuji, pitat ću u dućanu da li je to razlog za zamjenu za drugi, prije nego ga kupim. razmišljam i da kupim mx400, rx1000 ili rx1500 pa me zanima da li će vama (vlasnicima ovih modela) zuje ti miševi?
eh... |
nezam bas jeli to razlog za ne uzimanje ovog misa... ja to zujanje nisam ni primjetio, jedino kad sam vidio ovu temu i prislonio ga na uho cuo sam da zuji ili bolje rec pišti...
|
Citiraj:
|
vidi vraga.. da nisam naletio nebih nikad stavljao mis na uho, pa tako nebi ni znao da zuji.. inace lose vidim pa zato dobro cujem, i nisam primjetio do sad zujanje.. inace je misonja dobar, i vidio sam ih i imao vise i ni na jednom nisam primjetio zujanje, znaci ako ga cujes da zuji na stolu nosi na reklamaciju....
|
:lol2: :lol2: :lol2: Sad si bacio u bed barem desetak ljudi....niko nije ni znao da zuji dok ti nisi rekao...Ajmo svi po nove parcove :goood:
|
imam dva komada doma, zuje kad doslovno ga naslonim na uho. otvoril sam ga i čini mi se da to čip(kamera, whatever) tak zuji. neda mi ga se kompletno rastavljat :p
its not a bug, its a feature, tjera prave pacove od njega, tak da je bar miš siguran od dotičnih štetočina XD :p |
"moj zuji tj. pišti vrlo tiho, moram baš prisloniti uho da bi čuo... "
Isto je i kod mene, šišmiš jesam, al ovo čuti! LOL |
jep i moj pišti malo al kolko vidim svaki mx518 pišti:D
|
Pridružujem se listi niskofrekventnih čulesa. I moj 518 zuji, al također ga čujem tek kad stavim prema uhu tj kad ogrenem miša naopačke.
|
hebote sad sam skužio da i moj RX1000 zuji, jako visoka frekva, al uopće se ne čuje na >15 cm...
a ništa, sutra po pištolj za topit plastiku, i audiofilsku spužvu. sve ljepo prvo zalit i onda ga cijelog obložit spužvom unutra.nema nam druge... |
Citiraj:
Ma dajte ljudi.. Ovo je već ekstremno. Tko te goni da stavljaš uho na miša? :D |
Citiraj:
sad se neko boji kupit mx518 sam zato kaj misli da zuji, a uopće se ne čuje. čuje se samo u slučaju koji je naveo Nybelung :D |
a kaj ak netko dodje do mene, pa zazvoni telefon i onda umjesto telefona stavi stakora na uho (ovako: http://www.youtube.com/watch?v=AXmp5...eature=related) i skuzi da zuji? pa rugat ce mi se do kraja zivota....
|
Citiraj:
|
Moj Mx510 zuji ali samo ako stavis uho jako blizu, mislim da je to normalno:amen:
|
Citiraj:
(hint: http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=12) |
Da vas updateam, meni je MX518 zujao, ništa strašno ali kada skužiš da zuji, počne te iritirati kada je potpuna tišina...
Uglavnom, odnjeo sam ga u VeMil pošto sam imao garanciju i par dana poslije sam dobio potpuno novi MX518 :p Svima kome zuji, a imaju garanciju u VeMilu, odite reklamirati, velike šanse su da i vi dobijete potpuno novi miš, a to nije mala stvar ako vam je trenutni star godinu i 11 mjeseci :D |
Da sam šišmiš možda bi mi i smetalo...btw. miš se ne drži na uhu!
|
Ti ne držiš svoj miš na uhu :stoopid:
|
Citiraj:
Citiraj:
nisam rekao da svi zuje, nije mi bila namjera dezinformirati ljudi ili ih odgovorit od kupnje ovog miša, dapače, ovo je odličan model miša i svakome bih ga preporučio. ovo je samo moje iskustvo s tim mišem, a jako puno usera je potvrdilo da i njima zuje mx518. subjektivno je sad koliko svako percipira tu glasnoću zujanja / pištanja Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |