|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Tipkovnica+miš Logitech Cordless LX 710 pomoć!
Molio bih nekog da li zna da li ova tipkovnica i miš rade na udaljenosti oko 4-5 metara Tipkovnica+miš Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser to je ono šta t-com dijeli za produljenje ugovora. a i zanima me kakva je tipkovnica i miš općenito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Što se tiče same kvalitete i upotrebljivosti pročitao sam nekoliko testova i svi su pozitivni, ja svoju već očekujem sljedećih dana. Za udaljenost ne znam stoposto, ali znam da ima usb produžni kabal koji se dobije u kompletu pa se na taj način može približiti reciever samoj tipkovnici i mišu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
hvala na odgovoru , javiti ću ti se za koji dan da vidimo kako to radi. može? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
tko prije dobije svoju nek prvi napiše dojmove, pa će i ostali znat dal se isplati uzet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo ja svoju dobio, trebalo im je 3 dana od produžetka ugovora ![]() Dojmovi, tipkovnica mi je, jednom rječju, zakon ![]() Obrada i materijal vrlo dobri, tipke savršeno mekane/tvrde, ma taman, tihe, dodatne tipke su odlične, već ne mogu bez njih ![]() Miš je dobar, nije mi na razini tipkovnice što se tiče filinga, ali što se tiče tehnologije je na razini (laser, broj tipki...). I još moguća udaljenost, s mišem sam lagano i na 4+ metra radio, već ne mogu čitat kaj na ekranu piše, tipkovnica je slabija, nekih 2 metra, a možda može i više u drugim uvjetima, meni je inače oboje nekih pola metra od kompjutera pa nema kašnjenja nit problema. Sve u svemu zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
evo dobio sam mis i tipkovnicu...stvarno super su...tipkovnica je super...supoer se tipka i sve jedini nedostatak je sto nema nekakve lampice da vidim kada mi je caps lkock ukljucen i to...a mis mi je nekako mal ja zelim da cijelom rukom uhvatim mis a ne kada mi pola ruke na stolu a pola na misu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
50g / 1.7 oz
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Takodjer dobio doticnu, tipkovnica je super, ima dobru funkcionalost, i ima jako dobar feeling pri tipkanju (cega me i najvise bilo strah). Mis je ispod ocekivanja. Da se razumijemo, nije on los, ali mi je na slikama izlgedao veci, a upravo kao i tebi, tako i meni treba veliki mis. Nadam se da cu u buducnosti i to rjesiti.Izrada i jednog i drugog je jako dobra. Inace, veoma dobar komplet (iako mislim da je preskup) . . . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|