PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Tipkovnica+miš Logitech Cordless LX 710 pomoć! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138020)

ernesto5 10.02.2009. 14:51

Tipkovnica+miš Logitech Cordless LX 710 pomoć!

Molio bih nekog da li zna da li ova tipkovnica i miš rade na udaljenosti oko 4-5 metara

Tipkovnica+miš Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser

to je ono šta t-com dijeli za produljenje ugovora.

a i zanima me kakva je tipkovnica i miš općenito.

rexy 10.02.2009. 18:17

Što se tiče same kvalitete i upotrebljivosti pročitao sam nekoliko testova i svi su pozitivni, ja svoju već očekujem sljedećih dana. Za udaljenost ne znam stoposto, ali znam da ima usb produžni kabal koji se dobije u kompletu pa se na taj način može približiti reciever samoj tipkovnici i mišu.

ernesto5 10.02.2009. 20:05

hvala na odgovoru , javiti ću ti se za koji dan da vidimo kako to radi. može?

rexy 10.02.2009. 20:13

tko prije dobije svoju nek prvi napiše dojmove, pa će i ostali znat dal se isplati uzet :goood:

rexy 11.02.2009. 16:15

Evo ja svoju dobio, trebalo im je 3 dana od produžetka ugovora :care:

Dojmovi, tipkovnica mi je, jednom rječju, zakon :lol2:

Obrada i materijal vrlo dobri, tipke savršeno mekane/tvrde, ma taman, tihe, dodatne tipke su odlične, već ne mogu bez njih :goood:

Miš je dobar, nije mi na razini tipkovnice što se tiče filinga, ali što se tiče tehnologije je na razini (laser, broj tipki...).

I još moguća udaljenost, s mišem sam lagano i na 4+ metra radio, već ne mogu čitat kaj na ekranu piše, tipkovnica je slabija, nekih 2 metra, a možda može i više u drugim uvjetima, meni je inače oboje nekih pola metra od kompjutera pa nema kašnjenja nit problema.

Sve u svemu zadovoljan.:amen:

Big Daddy 12.02.2009. 22:44

e bok...i ja cu dobiti ubrzo taj komplet od tcoma...i zanima me oce li ista ometati signal od tipkovnice i misa jer imam wireless internet....

simba 13.02.2009. 09:23

Nebi smjelo smetat. Pa tko danas nema wireless internet? Bilo bi glupo da su napravili tako nešto... Uostalom, imam i ja wireless tipkovnicu i miša koji šljakaju na 2,4 GHz i nema nikakvog ometanja.

Big Daddy 06.03.2009. 13:58

evo dobio sam mis i tipkovnicu...stvarno super su...tipkovnica je super...supoer se tipka i sve jedini nedostatak je sto nema nekakve lampice da vidim kada mi je caps lkock ukljucen i to...a mis mi je nekako mal ja zelim da cijelom rukom uhvatim mis a ne kada mi pola ruke na stolu a pola na misu...

vicarious 06.03.2009. 16:10

Citiraj:

Autor Big Daddy (Post 1293652)
evo dobio sam mis i tipkovnicu...stvarno super su...tipkovnica je super...supoer se tipka i sve jedini nedostatak je sto nema nekakve lampice da vidim kada mi je caps lkock ukljucen i to...a mis mi je nekako mal ja zelim da cijelom rukom uhvatim mis a ne kada mi pola ruke na stolu a pola na misu...

Potpisujem!
Takodjer dobio doticnu, tipkovnica je super, ima dobru funkcionalost, i ima jako dobar feeling pri tipkanju (cega me i najvise bilo strah). Mis je ispod ocekivanja. Da se razumijemo, nije on los, ali mi je na slikama izlgedao veci, a upravo kao i tebi, tako i meni treba veliki mis. Nadam se da cu u buducnosti i to rjesiti.Izrada i jednog i drugog je jako dobra. Inace, veoma dobar komplet (iako mislim da je preskup) . . .

Visage 06.03.2009. 19:11

Citiraj:

Autor simba (Post 1276632)
Pa tko danas nema wireless internet?

Mnogi!

Tako ce i ostati dok god bude zice!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18.