|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Laptop za oko 3k kn za sestru
Kako se nimalo ne kuzim u laptope, mloio bih neki savjet za kupnju pristojnog laptopa u tom nekom rangu oko 3k kn.. sestra je studentica tako da joj trebaju osnovne stvari, ne znam, hard da je dovoljan, a ima dovoljno rama za ugodno koristenje i sl.. Sestra zahvalna na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
mislim da Končar ima laptope u tom rangu, jedan je bio proglašen kao best buy, neznam točno koji model |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za tu lovu ćeš teže naći nešto solidno. Najbliže je HP 6735s, ali košta koju kn više od tvog limita. Može se naći i HP 530/550 u okviru tvog budžeta.
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala na savjetima, moze cijena ic i malo gore, do nekih 3500, ako je velika razlika u ponudi mozda i kojih par sto kn gore.. ugl... ako vam se da mozda par prijedloga razlicitih cijenovnih okvira (do max 4000) jer nije da sam lijen sam pregledavat ponude, vec zaista ne bi znao predonosti i mane pojedinih modela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
HP Compaq 6735s (FU372ES) 3.800kn u hgšrotu http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=035576 HP Compaq 6735s (FU601ES) 4.000kn http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=038700 Našlo bi se nešto i u vemilu, ali sa ovog kompa ne mogu pristupiti njihovim stranicama da bi provjerio.
![]() |
#8 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL na post iznad ![]() Siguran sam da bi mu sestra bila neopisivo zahvalna pri više-satnom pisanju seminara na takvoj tipkovnici, a i na više-satnom učenju skripti sa 8.9" ekrana... Istina, idealno bi joj bilo uzeti 12.1"/13.3"/14.1" ekran, no to nažalost u tom cjenovnom rangu nemože dobit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
hvala na savjetima iznad... ne kuzim kako ne moze dobit veci ekran za te novce kad evo ovaj prijedlog coconut-a za ispod 4k ima 15.4"... Znaci ovi hp-i su isplatljiva kupnja? kakva je razlika uopce u brandovima laptopa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam si uzeo acer 5520 s 160gige i 2 gb rama,inace nebi nikad uzeo acera ali eto ukazala se prilika pa sam je iskoristio,stoji i ne upotrebljava se no ponekad dobro dodje za net (u wc-u dok serem npr.) brijem da bi joj taj bio dobra kupovina,iako mi se onaj lenovo gore iz adm-a cini predobar za te novce btw ADM ima dostavu...a ni zagreb nije daleko,1.30h autom
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
GF7300 je grafa koja je odavno pregažena vremenom i slabija od integrirane na HP-ima (http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html), a ni T2410 nije bajan.
![]() |
#17 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze li mi netko reci sto fali Lenovo 3000 N500. Ima dobar proc, solidnu grafu, HDMI. Kolko znam Lenovo su jako kvalitetni lapovi, ima i drivera za XP. Jedina mana po meni je 1gb rama ali nista strasno. Jel se isplati onda kupiti tog lenova? http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=16135 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Radit ce on sa 1gb rama na XP-u ko zmaj, ako nekad bude išla Sedmica, kupiš još 1gb i peglaj. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|