|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Istopio se kabel
juce mi stigo novi komp(sad je pod moj komp), i fino pospajao, stavio win, sve 5. i danas ugradio neonke 2x30cm u kuciste, i radile 2-3 sata, i odjednom se pocelo dimit iz kucista, i brzo pogasio sve, na svu srecu nije velika steta, samo je kabel sto ide od molexa do onog splittera za neonke izgorio, otopila se izolacija i puko kabel... e sad jel zna neko jel to neka tvornicka greska il u cem bi mogo bit problem? sve je dobro pospajano jer se konektori nemogu naopacke okrenit. evo i slika da vidite na sta to lici. poslo sam mail u shop da vidim oce priznati reklamaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Stopit ti se može kabel sam ak je došlo do kratkog spoja i protekla jako velika struja...si siguran da si ama baš sve spojio oke?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ili je kabel bio naslonjen na neki hladnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
taj splitter i kablove sam stavio na dno 5.25" kaveza, i ušteko kablove kak spada(nemogu se okrenit naopačke jer na jednoj strani konektor ima izbočinu, a u spliteru je na tom mjestu rupa, tak da samo tako može uć). a i radilo je 3 sata bez problema, nekontam kak se onda spržilo. iza toga nije ništa spojeno bilo, tak da nije neki drugi uređaj mogo povuć struju il nešt. nekontam kak se moglo istopit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ma daj samo zbog toga se topu kabeli, moze bit da ti je greska u tom ispravljacu regulatoru ili sta je vec ubiti najvjerovatnije je ,a jeli ti napajanje radi ok sada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
da sve ok, komp radi.dimilo se jedno 10 sekundi dok se nisam uspio zavuć iza stola da ištekam napajanje... i dobro pa nisam zašarafio bočnu stranicu pa sam ju mogo odma otvorit, i vidim da je užarena žica, pa sam ju iščupo sa molexa. sva sreća nije ništ drugo izgorilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle u mene situacije.Isto tako mi se desilo. Konfiguracija je bila p3.256mb.i neka dva diska i naravno floppy. I kada sam mjenjao napajanje,ma ama bas sam sve fino ukopcao i od floppy-a oni naponski kabal sto mu daje struju potpuno je izgorio ![]() ![]() ![]() Te neonke iskreno meni su bzv. Imam ih i ja nisu bile na racunalo 10dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|