|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
SilverStone Raven
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa meni ne izgleda lose ali moglo je bit i bolje. Vise mi izgleda ko neki show off case iako mu ni to nije ocito najjaca strana...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne zgleda lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
autobots UNITE !! ili kak to vec ide, kuciste mi je onak odvratno djecije....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
vrlo zanimljivo, dobro osmišljeno, možda da je završna obrada bolje napravljena bi podigla cijelokupni dojam, ali nema veze... ono što mi se sviđa jest kako su riješili " problem " s grafama, naime radi teških hladnjaka na grafama okrenuli su grafe uspravno, od čega proizlazi da nema uvijanja istih, na kraju, samo sumljam da će doći u hrv. pošto dosta proizvoda od silverstona nema kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
LOL do sada niste vidjeli Raven? pa na stranici od SilverStoneTek je više od dva mjeseca |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zanimalo me ovo kućište pa sam malo istraživao, na nabavi kaže da je dostupno u sljedečim dučanima: http://www.nabava.net/trazilica.php?...n+rv01&x=0&y=0 no radi se o tome da je apsolutno svugdje navedeno da je riječ o Raven RV01B modelu za kojeg stoji sljedeče: In addition to the basic model (SST-RV01B) manufacturer offers a version with a transparent window - SST-RV01B-W i dotični model izgleda ovako: http://img6.imageshack.us/img6/8586/002gi5.jpg dakle bez bočnog proreza sa pleksiglasom kako je na svim našim dučanima prikazan, iz toga zaključujem da bi dobio kučište kao na slici iznad a ne model sa crnom unutrašnjosti i prozorom, koji očito nije dobavljiv kod nas. a pored toga nije ga moguće nigdje pogledati prije kupovine (bio u ADMu). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|