![]() |
SilverStone Raven
|
Pa meni ne izgleda lose ali moglo je bit i bolje.
Vise mi izgleda ko neki show off case iako mu ni to nije ocito najjaca strana... |
meni se dosta svida, samo pitanje je kakva ce cijena biti..
|
piše cijena,samo 250 $ :)
|
mislio sam kod nas :)
|
isto to samo oeri + jos malo gore :)
inace, sviđa mi se ovakav polozaj mbo i svega, prema gore... izgleda jako uredno straga |
Zanimljiv pokušaj ali mislim da su trebali bolje odraditi neke stvari za case koji tolko košta i evidentno cilja na entuzijaste...
|
Ne zgleda lose:goood:
|
Izgleda ko crni Optimus Prime.
Inače, oćem to. Btw kakav je to glupi review? Onak lik vrijeđa gavrane na samom početku i kenjka nešto o evoluciji and stuff. Jel to on recenzira ptice ili kućište? |
autobots UNITE !!
ili kak to vec ide, kuciste mi je onak odvratno djecije.... |
vrlo zanimljivo, dobro osmišljeno, možda da je završna obrada bolje napravljena bi podigla cijelokupni dojam, ali nema veze...
ono što mi se sviđa jest kako su riješili " problem " s grafama, naime radi teških hladnjaka na grafama okrenuli su grafe uspravno, od čega proizlazi da nema uvijanja istih, na kraju, samo sumljam da će doći u hrv. pošto dosta proizvoda od silverstona nema kod nas :chears: |
LOL do sada niste vidjeli Raven? pa na stranici od SilverStoneTek je više od dva mjeseca
|
|
Izgleda odlično, malo gledam po youtubeu itd., samo što ja nikad neću dat 1400 kn za kućište koje nije za HTPC.
|
htio sam baš napisat da izgleda kao stelth fighter, no Hei$$e me je prestigao
kada ima takav oblik onda valjda zaobilazi radare na našoj glavi pa ga ni ne primjećujemo |
|
Citiraj:
|
Cijena je 50 kn viša nego vani, čudim se da nisu 120% marže nabili :D
|
zanimalo me ovo kućište pa sam malo istraživao, na nabavi kaže da je dostupno u sljedečim dučanima:
http://www.nabava.net/trazilica.php?...n+rv01&x=0&y=0 no radi se o tome da je apsolutno svugdje navedeno da je riječ o Raven RV01B modelu za kojeg stoji sljedeče: In addition to the basic model (SST-RV01B) manufacturer offers a version with a transparent window - SST-RV01B-W i dotični model izgleda ovako: http://img6.imageshack.us/img6/8586/002gi5.jpg dakle bez bočnog proreza sa pleksiglasom kako je na svim našim dučanima prikazan, iz toga zaključujem da bi dobio kučište kao na slici iznad a ne model sa crnom unutrašnjosti i prozorom, koji očito nije dobavljiv kod nas. a pored toga nije ga moguće nigdje pogledati prije kupovine (bio u ADMu). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |